.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

прически без преса,маша..

Предлагам тук да пускаме клипчета и снимки на прически,които не се правят с преса,маша,лак за коса и подобни,които вредят на косата.Просто коса,ръце и разни аксесоари.Изгледала съм много клипчета за прически,но в тях винаги се използва преса и други.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

На всичките мацки им е пипано с преси маши и т .н. самозалъгваш се

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Допада ми темата ще следя с интерес.
    Имам един въпрос, надявам се някой да ми помогне:
    Значи и аз си правя плитки след като съм се къпала без пяни, сешоари, лакове и т.н. (всъщност повечето пъти не е френска,както на онова видео) и лягам да спя. (Понякога съм се къдрила така и преди даскало за 1-2 часа са стоели плитките.) На сутринта когато ги разплета изглеждат хубави къдриците, но предполагам, че е нормално косата ми да се е сплъстила. Наистина след плитката косата става много красива, но седи като на клечки. Ако реша да я разреша ефекта изобщо се губи и стават асиметрични къдрици или по-скоро вълни. (каквато ми е естествената коса) Ако може някой да ми помогне, да ми каже къде греша или да ми даде съвет, че искам да се накъдря за събирането с класа, но все ми се получава ефекта който търся.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от tuff
    На всичките мацки им е пипано с преси маши и т .н. самозалъгваш се

Освен ако не излязат със само вчесана коса и някоя друга фибичка

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    http://www.youtube.com/watch?v=ElHiuOxtJG4&feature=related
    Поовлякох се малко
    Ох, хора, мернах един крем на Лореал, точно след като си направи косата? Някой знае ли какво е?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    http://www.youtube.com/watch?v=ElHiuOxtJG4&feature=related
    Поовлякох се малко
    Ох, хора, мернах един крем на Лореал, точно след като си направи косата? Някой знае ли какво е?
    Не знам за кое по - точно говориш, но след като си сплита цялата коса, си маже лицето с едно нещо и после го забърсва с кърпа. Това нещо е http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0...=1289875920000 OLAY gentle foaming face wash - ако паузираш видеото се вижда.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

anonymous708973
    Guest
    Да, за това говорих. Стори ми се, че видях Лореал Мерси много...

Повече от фен
    http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=802
    Това според мен е мн сладко а и не се изискква никакви маши, преси, лакове и т.н.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

anonymous708973
    Guest
    Ей тая плитка как се нарича? И как се прави? Супер яка е, ама грам не схващам какво да правя. Някой да има клипче?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    [quote="PinkPan7her"]Ей тая плитка как се нарича? И как се прави? Супер яка е, ама грам не схващам какво да правя. Някой да има клипче? [/quotе]

искам и аззззз
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ей тая плитка как се нарича? И как се прави? Супер яка е, ама грам не схващам какво да правя. Някой да има клипче?
    ммм това се води плитка 'рибена кост' ето какво намерих като клипче - http://www.vbox7.com/play:518b038f
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Повече от фен
    http://hubavakosa.blogspot.com/2010/...0-2011_25.html - това е един сайт, който е 'пълен' с такива прически

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Допада ми темата ще следя с интерес.
    Имам един въпрос, надявам се някой да ми помогне:
    Значи и аз си правя плитки след като съм се къпала без пяни, сешоари, лакове и т.н. (всъщност повечето пъти не е френска,както на онова видео) и лягам да спя. (Понякога съм се къдрила така и преди даскало за 1-2 часа са стоели плитките.) На сутринта когато ги разплета изглеждат хубави къдриците, но предполагам, че е нормално косата ми да се е сплъстила. Наистина след плитката косата става много красива, но седи като на клечки. Ако реша да я разреша ефекта изобщо се губи и стават асиметрични къдрици или по-скоро вълни. (каквато ми е естествената коса) Ако може някой да ми помогне, да ми каже къде греша или да ми даде съвет, че искам да се накъдря за събирането с класа, но все ми се получава ефекта който търся.

Ами и на мен ми става така.Познато ми е. Ами аз преди да направя плитките си правя 2 3 реда вафлички за обем понеже после много ми спада обема и не ми харесва... След като пусна вече плитките ии наведа надоло главата ии разроша малко с пръсти в корените косата тя бухне малкоо и някак след това не ми стой на пръчки!

Ако не искаш преса опитай същото с навеждането и корените.

Успех!
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Ей супер темичка .. БРАВО ..
    обаче исках да попитам дали не знаете
    нещо за по къса коса ..
    някъде малко след раменете ..
    Благодаря предварително .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си