- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде най - често пазарувате дрехи ?
Зле сте.![]()
Само по интернет пазарувам, има много голямо разнообразие, всичко е cheap, а и мразя да ходя по магазините, нервя се, а и когато дойде някоя приятелка с мене започва да ме нерви всичко.
Кофти е обаче, ако нямаш карта....Първоначално написано от CaliforniaBoy
![]()
Абе кифло тъпа.... я се кротни малко с твоите "големи" възможности! Бахти във всяка тема да се напраиш на велика.....Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Terranova не е бутик със скъпи дрехи.Първоначално написано от xxKiFlAxx
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Еми Кифло, като си купуваш дрехи от скъпи бутици, защо не постнеш една снимчица, та да те видим като си толкова велика ?![]()
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Не се карайте като децатакой от къде пазарувал боже.. ми от магазини от къде да пазарувам ? С основание защитавам Кифлата,нищо че в повечето време се ''надува'' момичето всъщност е много притно
пиша си с нея вече от седмици.. Може някой да паразуват от килото,други от молове какъв е смисъла да спорите ? много е смешно!
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Мхм , смешно е при положение , че всеки пазарува със сигурност според възможностите си. Не виждам кое му е лошото да пазаруваш от скъпи бутици, ако имаш финансовата възможност.
Съмнявам се , че ако имате пари ще отидете на пазара , а не в някой бутик , в който винаги сте си мечтали да пазарувате.![]()
To infinity and beyond.
Дам,права си.Не всички имат финансови възможности![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ама не , че нямамПросто понякога се държи ужасно невъзпитано!
![]()
Разбира се,не казвам че ти нямаш такава възможност..говоря за хората попринцип..все пак криза е!![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от titinkaa
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
най-често от мола.. но понякога има и много хубави неща от другите магазини по центъра и т.н. (:
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Ами принципно мола: Terranova : New Yorker
а Nike и Adidas само за краката ги използвам![]()
Азис - Хоп [music]
От бутиците най-често пазарувам,които в България за съжаление са много по - малко на брой отколкото в Швейцария.
да, тва най-често става в центъра, но зависи.. например в Люлин си харесах един суичър, който сега ми е много любимПървоначално написано от bunnyskeleton
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Обикновено магазините по главната, от мола от време на време... Интернет и такам![]()
Главно от молеца и магазинчетата по Витошка или от центъра, а по някой път, ако ми хареса нещо - онлайн![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От мола и от 1-2 магазина в квартала, в които знам, че винги има хубави неща. По центъра не можеш да ме накарш да изляза.
+ онлайнПървоначално написано от Minerva
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥