- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряли ли сте девственица/ник?
Гледам такава тема няма...![]()
Тааа отваряли ли сте девственик/ца?
И с какви спомени сте останали![]()
Засега удрям все втори..ако не са втори.. нз коя употреба са
![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Като момиче-ДА удряли са ме .
Нищо особенно,всичко си се нареди,както трябва,без проблеми туй-онуй
и като знайеш,че ти е първия и си продължите връзка имате да си експериментирате,за да се научите на нещата.
как по дяволите се отваря девственик????![]()
а иначе да...когато и на мен ми беше за първи път...бяхме любопитни дечица![]()
~девойче съм~
И аз се учудих как се отваря момче?
П.Т : Да отварял съм момиче
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Предполагам има предвид да му се вземе девствеността или с други думи да си му първата..
Да, била съм първата на момче. Всъщност бях първата и на сегашния си приятел. И мога да кажа, че се справи очудващо добре. Даже по-добре от някои уж опитни партньори, които съм имала.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз съм била първа на едно момче. Това бяха най-дългите 3 минути,а как се хвалеше че минал толкова много момичета. Смешна работа, но мисля че съм му дала урок.
да отварял сам момиче еми тва беше ад после ми пиштяха ушите ма ина4е добре се справи ( отварял сам само едно момиче ама сичките ли пиштят и са толкова ненаситни ? )![]()
ne
fuck you stupid little faggot suck my dick bitch
stripper give me private dance ..
[10/12/2010 18:22:56] elenka angelova: Sega ve4e moga da te solia kolkoto si iskam,niama e maika ti da se opla4e6,ne 4e mn te e strah ot neia
[10/12/2010 18:23:14] Ice crystal: (rofl)
Да,сегашния ми приятел.За 1ви път нормално е да не е много добър..но беше адски сближаващо изживяване и за 2ма ни..![]()
Believe in yourself.
Аз и приятеля ми си бяхме първи. (: Сладко беше, мило, романтично, сближаващо, но не перфектно. Направо му се чудя на горкичкия как ме изтърпя.. Драх го, спирахме, почвахме, болеше ме, ама сега е идеално.
Първоначално написано от s40t4
![]()
Мдам - два пъти. С настоящата си приятелка и с бившата си. С настоящата съм вече 4 години...беше и е хубаво...влюбен съм май още...
5 сам разпечатал до сега ,но от две години не сам бутал девствено понеже вече се занимавам с по голям калибър пички които са винаги обработени. 4 от тях бяха малолетни курвета , а другата петата 20 годишно запазено маце....нямаше грешка.....шести номер беше отсекаде , кеф да ти прави на душичката да я дупчиш. Чудно как е останала девствена толкова време. Около 1 месец ходих с нея за да ми пусне . Луда работа.....беше вманиячена на тема болести и бременност и доста се страхуваше да прави секс , но батко не си остави магарето в калта и докара сичко докрай. Убедих я накрая , че няма нищо страшно. Луда работа ти каам
Що се отнася до впечатленията ми.....забелязвал съм ,че пъврвият път не им харесаа особенно на 4-те но петата като ,че ли се накефи , въпреки ,че я болеше малко в началото. Може би защото беше по голяма и развита и го понесе по леко мисля....нз....сложно е.....ама определено се накефи пичката.
Много обичам девствениците......със всичките съм имал връзки по няколко месеца. Друго си е като знаеш ,че ти си първия и единствения който ги е докосвал.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
отворих веднъж и кат видях тая лютеница вътре затворих на секундата![]()
Бившия ми приятел беше девствен.. Спомени - 30 секунди и после финито..!
Извод : НИКОГА ПОВЕЧЕ С ДЕВСТВЕН !!!!![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Не. Веднъж за едната бройка. Това е едно от нещата, които никога няма да пробвам по всяка вероятностКато се замисля колко съм тъп бил като по-малък ми идва са се линчувам
SEXTRAVAGANTE брат млъкни и недей да дразниш хората.![]()
Отворил съм две девствени момичета.
две девствени и две доотварях че не се бяха справили ня първите опити...демек - 4 ще доиди маи ма не е от наи приятните неща ....
Първоначално написано от lorenzo2000
Ти си истински лекар![]()
Отварял съм девственица и усещането е хубаво,поне на мен ми хареса и предпочитам да съм първи от колкото 2ри или незнам си кои .... и се надявам за напреда да съм си с това момиче защото ще съм сигурен,че е била само с мен![]()
не съм,но ме е гнус кръв имало сигурно хвърчи на секъде лол
хилав софийски дришлио