- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изрусяване
nqkoi moje li da mi obqsni podrobno kak da si izrysq kosmite po racete 6tot neska hodih do moiota kozmeti4ka ama tq ne pravi takiva ne6ta i samo mi kaza 4e s kislorodna voda znaela i kato si q kupq kakvo da pravq
По добре си ги махни с кола маска или с епилатор.Не е толкова болезнено а ефекта е супер.И да ги изрусиш пак ще ти се виждат и смисълът е никакъв.Кпи си обикновенна кола маска и накарай някоя приятелка да ти помогне.Болката е поносима!!!
+1 ..ама аз ти препоръчвам епилатор все пакПървоначално написано от the dark angel
![]()
just shut your mug and read my lips..we are just kids..
ami majesh s kislorodnata voda i posle izlizash na slance i taka
Личия bleaching Cream, продава се по аптеките или козметичните магазини, те са две кремчета и ги смесваш мажеш се, след няколко дни повтаряш и така...Аз днес си зех ииии ще го изпробвам(wish me luck) ...a иначе може и да си ги махнеш :P
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
и аз искам да си ги изруся...кажете как!?![]()
Първоначално написано от comics
ам че то от първия път ли ставаПървоначално написано от BallFace
![]()
+1Първоначално написано от _princess_
mn kofti kato porasnat malko i se vijdat i bodat ma trqbva da 4aka6 za da gi mahne6 pak! kato mujka brada!
Хахаха нз махате ли си космите,но няма такова нещо......Аз си ги махам с кола маска и порастват крехки и мекички,и дори да спра да ги махам стават както преди(дори по редки).Първоначално написано от _princess_
Ами аз си ги махам от 14 годишна и НЕ БОДЪТ ръцете,
по-грозно нещо от изрусени косми или мустак аз лично не съм виждала
Най-добрия вариант е кола маска или епилатор![]()
a kak stava s amonqk ili perhidrolПървоначално написано от _princess_
колко време тряя да стоя на слънце за да се изрусят?Първоначално написано от BallFace
![]()
Първоначално написано от comics
_princess_ написа:
абе как ще я карате да си маха космите по ръцете бе!
изруси си ги с амоняк и перхидрол или кислородна вода
пък не знам, ако искаш ръцете ти да боцкат си ги махни...
a kak stava s amonqk ili perhidrol
смесваш една капачка амоняк с две капачки перхидрол, разбъркваш и се мажеш с памуче.
с кислородната вода около 15 минути трябва да се стои, при амоняка пак горе долу толкова
Awe izvinqvaite ama ste mnogo maloumni (nqkoi) .... Mahaneto na kosmi s kola maska ili epilator ne gi pravi debeli , cherni i bockashti po prostata prichina , che tozi nachin epilirane iztrugva kosuma ot korenite , a ne go nakusva kato samobrusnachkata .... A i s dulgogodishno , redovno mahane na kosmi s kola maska te pochti izchezvat ....
A naistina po-grozno neshto ot izruseni kosmi po tqloto za mene nqma ... Po-dobre si zapazi chas pri kozmetichkata za kola maska i deistvai redovno![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 8:30 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Awe izvinqvaite ama ste mnogo maloumni (nqkoi) .... Mahaneto na kosmi s kola maska ili epilator ne gi pravi debeli , cherni i bockashti po prostata prichina , che tozi nachin epilirane iztrugva kosuma ot korenite , a ne go nakusva kato samobrusnachkata .... A i s dulgogodishno , redovno mahane na kosmi s kola maska te pochti izchezvat ....
A naistina po-grozno neshto ot izruseni kosmi po tqloto za mene nqma ... Po-dobre si zapazi chas pri kozmetichkata za kola maska i deistvai redovno
Aве и ти извинявай, но не всички сме на твоето интелектуално ниво, че да се сетим, че има и кола маски... Мерси, че ни просвети! Ама ние дето сме с по 2,3 косъма на ръцете нема си ги махаме и да си загрубаваме кожата, ти като си космата си ходи на кола маска!
Oxx , izvinqvai , ch te posuvetvah da ne se pravish na kloun .... I osven ako ne si na 5 godini nqmash samo 2 kosuma ... Znam go ot lichen opit kolko e ujasno izrusqvaneto na kosmi , te stavat julti i gadni , no vseki s mnenieto si ... I ne me narichai kosmata , zashtoto za razlika ot tebe sum otkrila kolata maska i nqmam kosmi po rucete si ...Първоначално написано от _princess_
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Първоначално написано от _princess_
хехехе ако ще и 1 косъм да имам пак бих го махнала с кола маска и няма да го изруся,за да стане жълт![]()
Oxx , izvinqvai , ch te posuvetvah da ne se pravish na kloun .... I osven ako ne si na 5 godini nqmash samo 2 kosuma ... Znam go ot lichen opit kolko e ujasno izrusqvaneto na kosmi , te stavat julti i gadni , no vseki s mnenieto si ... I ne me narichai kosmata , zashtoto za razlika ot tebe sum otkrila kolata maska i nqmam kosmi po rucete si ...
Ами на мен не ми стават жълти и гадни по простата причина, че почти нямам и не ми се оплаквай, че съм те нарекла космата мисля, че ти беше тази, която ме нарече `малоумна`, което май е по-обидно, при все че дори не ме познаваш
МЕН не са ме нарекли космата.....пък и да бяха хахаа се 200,а не карам никои да си маха космите,ако неиска или няма нужда.Аз така си се харесвам повече,но е глупаво след като "нямат" да ги изрусяват.Първоначално написано от BallFace
Но всеки да прави с тялото си каквото иска![]()
Айде всички си правете РОМСКО русо по ръцете и мустаците![]()
После не се сдухвайте ако някой започне да ви ебава
Ще е много секси и с рижави косми под мишниците,сигурно и там са ви само леко мъхче и е безмислено да ги махате.
ПС.Имам естествено руса приятелка ,на която и краката са и с ест.руси косъмчета...та и тях ли трябва да си ги остави??![]()
Друга яка комбинация е дебели черни вежди и руса косица,въпрос на личен избор е как ще изглежда човек,но гледката е трагична просто![]()
+1 :P Rock'nRoll Girl, MiSs_DioR_CheRiE, това, че ви се подиграват, че сте космати и за това си ги махате не означава, че всеки трябва да си ги маха.Някой нямат и не искат да си ги махат.И според мен няма смисъл ако са ти тънки косъмчетата.А пък и не гледам едно момиче дали има 2-3 косъмчета по ръцете!Като си толкова космата ги махай, тея дет не са не си ги махат.Айде ча0, че... xaxax koi mi se podigrava , ch sum kosmata kato nikoi ne me e vijdalПървоначално написано от pinkdiamonds
Da i az nqmam mn kosmi po rucete si , no si gi maham ot chisto esteticheska gledna tochka ... Ne me kefi chovek sus julti kosmi nezavisimo kolko sa malko vinagi se zabelqzva!
Pp
И аз съм ЗА епилаторът и колата маска, наистина с времето почти не остават косми![]()
![]()