.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен

изрусяване

nqkoi moje li da mi obqsni podrobno kak da si izrysq kosmite po racete 6tot neska hodih do moiota kozmeti4ka ama tq ne pravi takiva ne6ta i samo mi kaza 4e s kislorodna voda znaela i kato si q kupq kakvo da pravq

По добре си ги махни с кола маска или с епилатор.Не е толкова болезнено а ефекта е супер.И да ги изрусиш пак ще ти се виждат и смисълът е никакъв.Кпи си обикновенна кола маска и накарай някоя приятелка да ти помогне.Болката е поносима!!!

Цитирай Първоначално написано от the dark angel
    По добре си ги махни с кола маска или с епилатор.Не е толкова болезнено а ефекта е супер.И да ги изрусиш пак ще ти се виждат и смисълът е никакъв.Кпи си обикновенна кола маска и накарай някоя приятелка да ти помогне.Болката е поносима!!!
    +1 ..ама аз ти препоръчвам епилатор все пак
    just shut your mug and read my lips..we are just kids..

ami majesh s kislorodnata voda i posle izlizash na slance i taka

абе как ще я карате да си маха космите по ръцете бе!
    изруси си ги с амоняк и перхидрол или кислородна вода
    пък не знам, ако искаш ръцете ти да боцкат си ги махни...

Личия bleaching Cream, продава се по аптеките или козметичните магазини, те са две кремчета и ги смесваш мажеш се, след няколко дни повтаряш и така... Аз днес си зех ииии ще го изпробвам(wish me luck) ...a иначе може и да си ги махнеш :P
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Град
    По света и у нас :)
    и аз искам да си ги изруся...кажете как!?
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Има 10000000 теми в този раздел за това.

Купуваш си шишенце кислородна вода.
    Мажеш с памуче и кислородната вода там дето ще изрусяваш, и излизаш на слънце.Чакаш да се изрусят.
    Като се изрусят се измиваш с топла вода там дето си се мазала с кисл. вода.
    ам че то от първия път ли става

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    +1 mn kofti kato porasnat malko i se vijdat i bodat ma trqbva da 4aka6 za da gi mahne6 pak! kato mujka brada!

Хахаха нз махате ли си космите,но няма такова нещо......Аз си ги махам с кола маска и порастват крехки и мекички,и дори да спра да ги махам стават както преди(дори по редки).

Град
    СОФИЯ
    Ами аз си ги махам от 14 годишна и НЕ БОДЪТ ръцете,
    по-грозно нещо от изрусени косми или мустак аз лично не съм виждала
    Най-добрия вариант е кола маска или епилатор

Голям фен
    a kak stava s amonqk ili perhidrol

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Има 10000000 теми в този раздел за това.

Купуваш си шишенце кислородна вода.
    Мажеш с памуче и кислородната вода там дето ще изрусяваш, и излизаш на слънце.Чакаш да се изрусят.
    Като се изрусят се измиваш с топла вода там дето си се мазала с кисл. вода.
    колко време тряя да стоя на слънце за да се изрусят?
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

_princess_ написа:

a kak stava s amonqk ili perhidrol

смесваш една капачка амоняк с две капачки перхидрол, разбъркваш и се мажеш с памуче.
    с кислородната вода около 15 минути трябва да се стои, при амоняка пак горе долу толкова

Град
    ... Some happy place ...
    Awe izvinqvaite ama ste mnogo maloumni (nqkoi) .... Mahaneto na kosmi s kola maska ili epilator ne gi pravi debeli , cherni i bockashti po prostata prichina , che tozi nachin epilirane iztrugva kosuma ot korenite , a ne go nakusva kato samobrusnachkata .... A i s dulgogodishno , redovno mahane na kosmi s kola maska te pochti izchezvat ....

A naistina po-grozno neshto ot izruseni kosmi po tqloto za mene nqma ... Po-dobre si zapazi chas pri kozmetichkata za kola maska i deistvai redovno
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Пуснато на: Чет Май 08, 2008 8:30 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Awe izvinqvaite ama ste mnogo maloumni (nqkoi) .... Mahaneto na kosmi s kola maska ili epilator ne gi pravi debeli , cherni i bockashti po prostata prichina , che tozi nachin epilirane iztrugva kosuma ot korenite , a ne go nakusva kato samobrusnachkata .... A i s dulgogodishno , redovno mahane na kosmi s kola maska te pochti izchezvat ....

A naistina po-grozno neshto ot izruseni kosmi po tqloto za mene nqma ... Po-dobre si zapazi chas pri kozmetichkata za kola maska i deistvai redovno

Aве и ти извинявай, но не всички сме на твоето интелектуално ниво, че да се сетим, че има и кола маски... Мерси, че ни просвети! Ама ние дето сме с по 2,3 косъма на ръцете нема си ги махаме и да си загрубаваме кожата, ти като си космата си ходи на кола маска!

Град
    ... Some happy place ...

--------------------------------------------------------------------------------

Aве и ти извинявай, но не всички сме на твоето интелектуално ниво, че да се сетим, че има и кола маски... Мерси, че ни просвети! Ама ние дето сме с по 2,3 косъма на ръцете нема си ги махаме и да си загрубаваме кожата, ти като си космата си ходи на кола маска!
    Oxx , izvinqvai , ch te posuvetvah da ne se pravish na kloun .... I osven ako ne si na 5 godini nqmash samo 2 kosuma ... Znam go ot lichen opit kolko e ujasno izrusqvaneto na kosmi , te stavat julti i gadni , no vseki s mnenieto si ... I ne me narichai kosmata , zashtoto za razlika ot tebe sum otkrila kolata maska i nqmam kosmi po rucete si ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

хехехе ако ще и 1 косъм да имам пак бих го махнала с кола маска и няма да го изруся,за да стане жълт

Oxx , izvinqvai , ch te posuvetvah da ne se pravish na kloun .... I osven ako ne si na 5 godini nqmash samo 2 kosuma ... Znam go ot lichen opit kolko e ujasno izrusqvaneto na kosmi , te stavat julti i gadni , no vseki s mnenieto si ... I ne me narichai kosmata , zashtoto za razlika ot tebe sum otkrila kolata maska i nqmam kosmi po rucete si ...

Ами на мен не ми стават жълти и гадни по простата причина, че почти нямам и не ми се оплаквай, че съм те нарекла космата мисля, че ти беше тази, която ме нарече `малоумна`, което май е по-обидно, при все че дори не ме познаваш

Rock'nRoll Girl, MiSs_DioR_CheRiE, това, че ви се подиграват, че сте космати и за това си ги махате не означава, че всеки трябва да си ги маха.Някой нямат и не искат да си ги махат.И според мен няма смисъл ако са ти тънки косъмчетата.А пък и не гледам едно момиче дали има 2-3 косъмчета по ръцете!Като си толкова космата ги махай, тея дет не са не си ги махат.Айде ча0, че...
    МЕН не са ме нарекли космата.....пък и да бяха хахаа се 200,а не карам никои да си маха космите,ако неиска или няма нужда.Аз така си се харесвам повече,но е глупаво след като "нямат" да ги изрусяват.
    Но всеки да прави с тялото си каквото иска

Град
    СОФИЯ
    Айде всички си правете РОМСКО русо по ръцете и мустаците
    После не се сдухвайте ако някой започне да ви ебава
    Ще е много секси и с рижави косми под мишниците,сигурно и там са ви само леко мъхче и е безмислено да ги махате.
    ПС.Имам естествено руса приятелка ,на която и краката са и с ест.руси косъмчета...та и тях ли трябва да си ги остави??
    Друга яка комбинация е дебели черни вежди и руса косица,въпрос на личен избор е как ще изглежда човек,но гледката е трагична просто

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
    Айде всички си правете РОМСКО русо по ръцете и мустаците
    После не се сдухвайте ако някой започне да ви ебава
    Ще е много секси и с рижави косми под мишниците,сигурно и там са ви само леко мъхче и е безмислено да ги махате.
    ПС.Имам естествено руса приятелка ,на която и краката са и с ест.руси косъмчета...та и тях ли трябва да си ги остави??
    Друга яка комбинация е дебели черни вежди и руса косица,въпрос на личен избор е как ще изглежда човек,но гледката е трагична просто
    +1 :P Rock'nRoll Girl, MiSs_DioR_CheRiE, това, че ви се подиграват, че сте космати и за това си ги махате не означава, че всеки трябва да си ги маха.Някой нямат и не искат да си ги махат.И според мен няма смисъл ако са ти тънки косъмчетата.А пък и не гледам едно момиче дали има 2-3 косъмчета по ръцете!Като си толкова космата ги махай, тея дет не са не си ги махат.Айде ча0, че... xaxax koi mi se podigrava , ch sum kosmata kato nikoi ne me e vijdal Da i az nqmam mn kosmi po rucete si , no si gi maham ot chisto esteticheska gledna tochka ... Ne me kefi chovek sus julti kosmi nezavisimo kolko sa malko vinagi se zabelqzva!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И аз съм ЗА епилаторът и колата маска, наистина с времето почти не остават косми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си