- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя?!
Здравейте,
Днес в училище отидох до тоалетната и ми се случи нещо потресаващо.
Когато отворих вратата на тоалетната видях най-добрият ми приятел ( съученик ми е ) да клечи вътре, правейки нещо с едната си ръка в задника му, което не смея да опиша.
Той ме изгледа самодоволно а аз безмълвен започнах да тичам към вкъщи.Всичко това се случи преди около 2 часа, и чак сега реших да пиша тук, за да ме посъветвате какво да правя?
Моля ви, не ми се подигравайте.
Благодаря предварително!
Спри да тролваш
Незная, това се чудя, какво да направя?!
Дори сега приятеля ми ми пише по скайп.
Моля ви, помогнете :С
Да, благодаря...
Мислех, че тук сте сериозни и няма да ми се подигравате...
Self-klizma брат, прятелят ти е виден анален вандал и е чакал своята жертва.. p.s. и като си тръгваш, не е добре да се обръщаш с гръб
Най-адекватният и възможно най-точният отговор...Не ,наистина ме трупясаПървоначално написано от TeenMroblemm
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
изчаквам та да са наведеш и помощта пристига преди да си мигнал дажеПървоначално написано от miroslavjj0
виж са --->![]()
Трябва да си направите по-достоверни историите.
Иначе замисъла е интересен..![]()
Имам някакви наклонности към другия пол, обаче въпросът ми е какво да правя с приятеля ми?Първоначално написано от TeenMroblemm
Да го попитам ли открито, да му се разсърдя ли или???
заеби тоя твой приятел, пускай камерата, приготви лубриканта!
Опъни го.Първоначално написано от miroslavjj0
![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Що не му помогна?Приятел в нужда се познава,а ти си го изоставил.Не ти,а той трябва да ти се сърди.![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
хахахахахахаха ами питай го дали му е гот и после пробвай и тиПървоначално написано от rali4ka1
чакаме да ни кажеш...