.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    ...аз обикновено се оправдавам с това, че всички са се изложили ;д

Аз кажа ли им точно това, те веднага "АБЕ НЕ ГЛЕДАЙ ДРУГИТЕ, ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ!" Искам просто да им кажа някак си, че не съм единственната, което значи, че е било трудно, но те пак на тяхната си знаят.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Taiina :):)
    ми да ... Кажеш кат' хората имам 4 [например] ...и другите са се изложили.Че и са по-зле от мен.
    -Не гледай другите,,а себе си! 7-ми клас е най важен тряабва да внимаваш!!! ->

Цитирай Първоначално написано от kr
    ми да ... Кажеш кат' хората имам 4 [например] ...и другите са се изложили.Че и са по-зле от мен.
    -Не гледай другите,,а себе си! 7-ми клас е най важен тряабва да внимаваш!!! ->
    7-ми клас не е от никфо значение

Мега фен
    ъхъх да ,направо е все едно дали ще влезеш в училище ,където средният IQ е ръстът на ученика / 3 или някъде ,където поне ще имаш възможността да понаучиш нещо и да си улесниш приема в уни.

Казвай на родителите си и им кажи ,че ще си научиш и ще си оправиш оценките. Ако ти е за първи път ще ти се доверят - дано оправдано.

Ами, какво да направиш ли ?
    Понеси си последствията.
    Какво значи ' как да им го кажа по заобиколно ? '
    или го казваш или не..
    Аз , ако изкарам слаба оценка повечето пъти се опитвам да я поправя
    и докато не я поправя не й казвам ,щото като й кажа ,че имам двойка ,ама после съм я поправила е по - добре..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си