.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 253

Град
    Sofia

Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си

Казвайте,хора

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Re: Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота

Цитирай Първоначално написано от Belair
    Казвайте,хора
    незнам,дали е точно гнусно но....хвърлих една котка по стълбите(не че се оправдавам но бях малка оттогава винаги помагам на животните)
    ЛИЗА,ИЗВИНЯВАЙ!!!!!!!

Винаги съм се молела Бог да наказва тези,които нараняват животни(не съм много вярваща но...),а дори съм се молела да ме накаже и мен за стореното
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ти тая постъпка за ГНУСНА ли я смяташ...
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на Djuff
    Ми като бях малка с един фр се къпахме в локивите

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    най-гнусно е кат драйваш, повръщаното да влезе в носа за мен тва е най-гнусното нещо което съм праил

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    най-гнусно е кат драйваш, повръщаното да влезе в носа за мен тва е най-гнусното нещо което съм праил
    Ти пък легнал ли повръщаш?

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    кат драйфаш нали ти влиза там в носоглътката ли нз, и са усеща все е едно манджата е в носа

МоШно сранье и повръщанье у кИнефУ докат' има 'ора у нас на гости.
    П.С Има още мноого гнусни неща които сАм правил, но няма да ги изреждам.
    Pagani Zonda

SK0RP10N
    Guest
    Значи през лятото живея при баща ми, в Испания.
    Там банята и тоалетната са 1 общо помещение, та ето какво се случва:
    Ставам една сутрин и чувам баща ми: Ба, Ивайло (т.е. аз), как може да си такова прасе ?
    Аз: ъъ ?
    баща ми: ми през нощта, стана, отиде в банята, изпика се по средата и се прибра в леглото, оставяйки мокри стъпки след себе си

а аз не го помня това (понякога проявявам вид сомнамбулизъм - ходя да пия вода, до тоалетна, говоря с хората около мен, докато спя и на сутринта не помня нищо от случилото се)

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не бе,просто човека докъто е тренирал челна стойка му е станало лошо!
    да

Град
    в света на приключенията ..
    ама че тема ...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Абе тия с повръщанията и пикаенето направо ме разбиха.

Моята постъпка ли? Ами в 5 клас ходехме в съседно училище заради текстила от предмета труд и техника... Ненавиждам това даскало, както и госпожата по текстил, болеше ме много корема и подобно на преял римлянин повърнах насилствено в тоалетните им, та да ми мине. После задоволих голямата си нужда. Бях с една приятелка, тя ми държеше чантата, беше ми суперзле, та я питам: "Олеее, откъде се пуска водата ве?" И тя ми казва: "Оф, к'во ти пука беее!"
    И не си пуснах водата.

Постъпих като истинска дама!!! :P

Сега нещо по-сериозно... Когато се карам с родителите си и им крещя... Това за мен е повече от гнусно. ;(

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ммм в момента не се сещам,ама имам доста гадни спомени,свързани с това

Аз съм много гнуслив човек попринцип.
    Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
    А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях , целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 клас
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Преди 5 години ми беше първото и последно напиване на Нова Година, когато пих някаква смеска от водка, бира и шампанско. Беше страшно драйфане... Лошото беше че бях на един купон и трябваше да драйфам в мивката на банята, щото тоалетната беше заета. Няма да ви казвам, че се напълни догоре и се запуши и в тоя момент четката за зъби на домакина падна в тоя бълвоч. Еми сещайте се как се вади... Поизплакнах му я малко и на другия ден само си представях как си е мил зъбите с нея

Цитирай Първоначално написано от ESPRIT
    Преди 5 години ми беше първото и последно напиване на Нова Година, когато пих някаква смеска от водка, бира и шампанско. Беше страшно драйфане... Лошото беше че бях на един купон и трябваше да драйфам в мивката на банята, щото тоалетната беше заета. Няма да ви казвам, че се напълни догоре и се запуши и в тоя момент четката за зъби на домакина падна в тоя бълвоч. Еми сещайте се как се вади... Поизплакнах му я малко и на другия ден само си представях как си е мил зъбите с нея
    хxahxahaxh тваа ме убии !!
    Азз не знам..

Аз по принцип не си падам по гнусните неща, но един приятел на купон отиде да драйфа в кенефа, но явно му се е и допикало и не уцелил гърнето и всичко на едно.. ии нещо взел, че се подхлъзнал и паднал в цялата тая течност.
    А една приятелка си е изтървала ключовете в кенефите на даскало, бръкна и си ги извади.

*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
    А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа
    омг.. ама ти сериозно ли, все пак ти е майка?
    аз 7 години ядях заедно с 7-8 човека от моя клас... и сега в новия с няколко... от много малко хора ме е гнус O_O ;dd

иначе... нямам такъв спомен... може би чистенето на риба, ако минава за гнусно? ;ддд
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа ...
    0mg ii se narichash NE gnusLiiw choweek
    животът е такъв

Цитирай Първоначално написано от ioanamarcheva
    А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа ...
    0mg ii se narichash NE gnusLiiw choweek
    OMG дете аре да пишеш на кирилица?
    Аре да пораснеш?

Аз немога да се сетя за такова нещо.. И се радвам де ..
    Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
    - karamel4e.com/bojilow15
    This is me !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми ..повръщах,излезе ми през носа и накрая защото не можех да седя на краката си паднах в повръщаното...добре че не бях яла много...и повечето беше няква течност
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ми ..повръщах,излезе ми през носа и накрая защото не можех да седя на краката си паднах в повръщаното...добре че не бях яла много...и повечето беше няква течност

Омрете
    кви сте гнусни

Пт:Веднъж бях на село (миналото лято) и валеше дъжд ^^ И трябваше да ходя да прибера прането И си цапах из локвите и после кви стъпки оствих след себе си

Или пък:

Беше 1-2 дена след нова година, ние на гости, и на мен ми е супер зле и направо ми е супер гадно и като взех че се изповръщах върху себе си... това никога няма да го забравя

hottie
    Guest
    Веднъж кучето ми се овъргаля в едно голямо...лайно и се наложи да го къпя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си