- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
Казвайте,хора
незнам,дали е точно гнусно но....хвърлих една котка по стълбите(не че се оправдавам но бях малкаПървоначално написано от Belair
оттогава винаги помагам на животните)
![]()
ЛИЗА,ИЗВИНЯВАЙ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се молела Бог да наказва тези,които нараняват животни(не съм много вярваща но...),а дори съм се молела да ме накаже и мен за стореното![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Ти тая постъпка за ГНУСНА ли я смяташ...![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
най-гнусно е кат драйваш, повръщаното да влезе в носаза мен тва е най-гнусното нещо което съм праил
![]()
кат драйфаш нали ти влиза там в носоглътката ли нз, и са усеща все е едно манджата е в носаПървоначално написано от lipstik
![]()
МоШно сранье и повръщанье у кИнефУ докат' има 'ора у нас на гости.![]()
![]()
П.С Има още мноого гнусни неща които сАм правил, но няма да ги изреждам.![]()
Pagani Zonda
Значи през лятото живея при баща ми, в Испания.
Там банята и тоалетната са 1 общо помещение, та ето какво се случва:
Ставам една сутрин и чувам баща ми: Ба, Ивайло (т.е. аз), как може да си такова прасе ?
Аз: ъъ ?
баща ми: ми през нощта, стана, отиде в банята, изпика се по средата и се прибра в леглото, оставяйки мокри стъпки след себе си
а аз не го помня това (понякога проявявам вид сомнамбулизъм - ходя да пия вода, до тоалетна, говоря с хората около мен, докато спя и на сутринта не помня нищо от случилото се)
Абе тия с повръщанията и пикаенето направо ме разбиха.
![]()
![]()
![]()
Моята постъпка ли?Ами в 5 клас ходехме в съседно училище заради текстила от предмета труд и техника... Ненавиждам това даскало, както и госпожата по текстил, болеше ме много корема и подобно на преял римлянин
повърнах насилствено в тоалетните им, та да ми мине. После задоволих голямата си нужда.
![]()
Бях с една приятелка, тя ми държеше чантата, беше ми суперзле, та я питам: "Олеее, откъде се пуска водата ве?" И тя ми казва: "Оф, к'во ти пука беее!"
И не си пуснах водата.
Постъпих като истинска дама!!!![]()
:P
![]()
Сега нещо по-сериозно... Когато се карам с родителите си и им крещя... Това за мен е повече от гнусно. ;(
ммм в момента не се сещам,ама имам доста гадни спомени,свързани с това![]()
Аз съм много гнуслив човек попринцип.
Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядохИмайте предвид, че тя вече беше яла от него..
А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях, целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците
Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 клас
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Преди 5 години ми беше първото и последно напиване на Нова Година, когато пих някаква смеска от водка, бира и шампанско. Беше страшно драйфане... Лошото беше че бях на един купон и трябваше да драйфам в мивката на банята, щото тоалетната беше заета. Няма да ви казвам, че се напълни догоре и се запуши и в тоя момент четката за зъби на домакина падна в тоя бълвоч. Еми сещайте се как се вади... Поизплакнах му я малко и на другия ден само си представях как си е мил зъбите с нея![]()
хxahxahaxh тваа ме убии !!Първоначално написано от ESPRIT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Азз не знам..![]()
![]()
![]()
Аз по принцип не си падам по гнусните неща, но един приятел на купон отиде да драйфа в кенефа, но явно му се е и допикало и не уцелил гърнето и всичко на едно.. ии нещо взел, че се подхлъзнал и паднал в цялата тая течност.
А една приятелка си е изтървала ключовете в кенефите на даскало, бръкна и си ги извади.![]()
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
омг.. ама ти сериозно ли, все пак ти е майка?Първоначално написано от Jumbie483
аз 7 години ядях заедно с 7-8 човека от моя клас... и сега в новия с няколко... от много малко хора ме е гнус O_O ;dd
иначе... нямам такъв спомен... може би чистенето на риба, ако минава за гнусно? ;ддд
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Аз съм много гнуслив човек попринцип.
Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа ...
0mg ii se narichash NE gnusLiiw choweek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
животът е такъв
OMG дете аре да пишеш на кирилица?Първоначално написано от ioanamarcheva
Аре да пораснеш?![]()
Аз немога да се сетя за такова нещо.. И се радвам де ..![]()
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
Първоначално написано от bloodyF
![]()
Омрете
кви сте гнусни![]()
Пт:Веднъж бях на село (миналото лято) и валеше дъжд ^^ И трябваше да ходя да прибера пранетоИ си цапах из локвите и после кви стъпки оствих след себе си
Или пък:
Беше 1-2 дена след нова година, ние на гости, и на мен ми е супер зле и направо ми е супер гаднои като взех че се изповръщах върху себе си... това никога няма да го забравя
![]()
![]()
Веднъж кучето ми се овъргаля в едно голямо...лайно и се наложи да го къпя![]()