Да прави ще за всичко което казахте и аз сама го разбрах през последния месец и нещо почти да месеца.Наистина не заслужавам да ми прости тъй като постипих не знам и аз как да се изразя детински и ужасно егоистически спрямо нещо и неговите чувства.Не заслужавам прошката му но все пак се надявам някой ден наистина да ми прости.Преди не можех да осъзнавам как се стигна до тук защото бях заслепена от различни чувства но сега съм наясно в всичко с самата себе си и това което съм стовира неволно.ПРосто като се сетих как в последния месец или там колкото съм се държала като разглежена ученчка грубиянка и така нататък и се идиеш да се самоубия защото той не заслужава това което изтърпя .Надявам се да си е намери наистина достойно момиче което да го цени и да не пречака нещата така както аз направих искам да е щастлив и не искам да му се бъркам в ичния живот не съ такава само се надявам някой ден да ми прости и да сме в приятелсики отношения макар че малко е вероятно след всичко което стана .Няма да се оправдавам защото това което направих е нодопустимо да му се подиграя по този начин с някой мои думи няма значение.ИНаче бяхме заедно от някъде 6.7месеца тно като цели връзката ни беше опречена първо защото рядко се виждахме понеже сме от различнии градове както и заради един индивид който допълнително услонаваше нещата.Не знам как нещата стигна така ка въобще не беше така но как така всичко се преобърна не знам.Благодаря на мненията ви с радост ще изчета още от вашите коментари. не мисля че има право да го търся макар много да ми се иска да го направя но просто разумът ми спира