- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Други причини за закъсняващ цикъл?
А аз мразя, когато цикъл и менструация се употребяват като синоними!Първоначално написано от ThisIsMe
Прави ли тест?Първоначално написано от fenkaaa
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имаш ли причина за притеснение, дай малко инфо да те успокоим или дадем съветПървоначално написано от fenkaaa
Най-сетне ми дойде... успокоих се![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
И на меннннн!!! юхуууууууу, хайде да ни е честитоПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
И на мен ми закъснява за пореден път, но и вече толкова му се дразня на този цикъл, че ми е писнало от него. По-нередовно нещо от него няма. Редовно ходя на прегледи, но лекарите са ми казали, докато не кача 43/44 килограма нямало да ми дойде. Да ама те да не се качват толкова лесно? Сега се надявам поне на Коледа като един вид подарък да успея да напълнея малко и да ми дойде, че ми е писнало от притеснения.
Здравейте. Нуждая се от съвет...Трябваше да ми дойде още на 30 август,но вече е 11 септември. От много време ми идва точно на тази дата,но сега закъсня. И преди се е случвало да ми прескочи, но това беше няколко месеца след като ми дойде за пръв път. Причината да се притеснявам е,че имах полов контакт на 23-ти и на 28-ми...малко преди датата, на която трябваше да ми дойде...уплаших се тъй като по време на половия акт на 23-ти беше без предпазни мерки (въпреки, че мисля, че нищо не е станало) също така и част от половия акт на 28-ми също беше без предпазни мерки (макар че и за този случай съм сигурна, че не е станала белята) . За да съм по сигурна на 1-ви септември си направих тест и беше отрицателен, което ме поуспокои, но отново взех да се притеснявам, защото все още не ми е дошло. До колкото съм чувала е невъзможно, ако забременееш, 1 седмица след половия акт да не ти дойде. Според вас има ли причина да се притеснявам и трябва ли да си направя още един тест? Много ме е страх да не е станала белята затова ви моля за съвет
Окей, анализ: преди няколко месеца ти е дошло за пръв път. Което значи, че си на 12-13 години. 14 максимум. И на тези години си правила незащитен секс..
Единственото, с което мога да те успокоя е... теста. Но той се прави 14 дни след акта (последно така чух). Направи пак, не са скъпи. Както и презервативите. Силно се надявам резултатът ти да е отрицателен, тъй като на тез години да раждаш не ти е оферта.
Охххх, тез глави на раменете ви не са за да не се блъскате в предметите!...