.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Мразя тази дума мензис.Кажете цикъл поне или менструация.Мензис звучи ужаснооо.
    А аз мразя, когато цикъл и менструация се употребяват като синоними!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Охх незнам и аз много се притеснявам,водя полов живот и ми закъснява вече 9 дена :X Дано е от времето или от това че бях леко болна.. много се притеснявам ;xx
    Прави ли тест?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Охх незнам и аз много се притеснявам,водя полов живот и ми закъснява вече 9 дена :X Дано е от времето или от това че бях леко болна.. много се притеснявам ;xx
    Имаш ли причина за притеснение, дай малко инфо да те успокоим или дадем съвет

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Най-сетне ми дойде... успокоих се
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Най-сетне ми дойде... успокоих се
    И на меннннн!!! юхуууууууу, хайде да ни е честито

И на мен ми закъснява за пореден път, но и вече толкова му се дразня на този цикъл, че ми е писнало от него. По-нередовно нещо от него няма. Редовно ходя на прегледи, но лекарите са ми казали, докато не кача 43/44 килограма нямало да ми дойде. Да ама те да не се качват толкова лесно? Сега се надявам поне на Коледа като един вид подарък да успея да напълнея малко и да ми дойде, че ми е писнало от притеснения.

Здравейте. Нуждая се от съвет...Трябваше да ми дойде още на 30 август,но вече е 11 септември. От много време ми идва точно на тази дата,но сега закъсня. И преди се е случвало да ми прескочи, но това беше няколко месеца след като ми дойде за пръв път. Причината да се притеснявам е,че имах полов контакт на 23-ти и на 28-ми...малко преди датата, на която трябваше да ми дойде...уплаших се тъй като по време на половия акт на 23-ти беше без предпазни мерки (въпреки, че мисля, че нищо не е станало) също така и част от половия акт на 28-ми също беше без предпазни мерки (макар че и за този случай съм сигурна, че не е станала белята) . За да съм по сигурна на 1-ви септември си направих тест и беше отрицателен, което ме поуспокои, но отново взех да се притеснявам, защото все още не ми е дошло. До колкото съм чувала е невъзможно, ако забременееш, 1 седмица след половия акт да не ти дойде. Според вас има ли причина да се притеснявам и трябва ли да си направя още един тест? Много ме е страх да не е станала белята затова ви моля за съвет

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от mufi.. Виж мнението
    Здравейте. Нуждая се от съвет...Трябваше да ми дойде още на 30 август,но вече е 11 септември. От много време ми идва точно на тази дата,но сега закъсня. И преди се е случвало да ми прескочи, но това беше няколко месеца след като ми дойде за пръв път. Причината да се притеснявам е,че имах полов контакт на 23-ти и на 28-ми...малко преди датата, на която трябваше да ми дойде...уплаших се тъй като по време на половия акт на 23-ти беше без предпазни мерки (въпреки, че мисля, че нищо не е станало) също така и част от половия акт на 28-ми също беше без предпазни мерки (макар че и за този случай съм сигурна, че не е станала белята) . За да съм по сигурна на 1-ви септември си направих тест и беше отрицателен, което ме поуспокои, но отново взех да се притеснявам, защото все още не ми е дошло. До колкото съм чувала е невъзможно, ако забременееш, 1 седмица след половия акт да не ти дойде. Според вас има ли причина да се притеснявам и трябва ли да си направя още един тест? Много ме е страх да не е станала белята затова ви моля за съвет
    Окей, анализ: преди няколко месеца ти е дошло за пръв път. Което значи, че си на 12-13 години. 14 максимум. И на тези години си правила незащитен секс..
    Единственото, с което мога да те успокоя е... теста. Но той се прави 14 дни след акта (последно така чух). Направи пак, не са скъпи. Както и презервативите. Силно се надявам резултатът ти да е отрицателен, тъй като на тез години да раждаш не ти е оферта.
    Охххх, тез глави на раменете ви не са за да не се блъскате в предметите!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си