- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гаден проблем
Здравейте!От няколко дена насам, косата ми не спира да се наелектризирва.... Супер досадно, постоянно ми прилепва за лицето, а да не говорим като се среша какво чудо става! ;хх Някакви съвети?
![]()
от времето е..![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И на вас ли бе? То и на мене. Вчера се чудих кво става![]()
![]()
Имам от avon спрей против наелектризиране на косата и съм доста доволна от него.
преди да се срешиш си мокри гребена/четката с вода
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Боже и аз се чудех кво става .. А найстина от времето ли е защото друга зима не ми се е случвало![]()
![]()
Досаден проблем... Но да се надяваме скоро ще отмине![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Интересно, и на мен така ми става.
Според мен е от зимните дрехи, които обличаме. Поне при мен е така. Като си облека някой пуловер примерно и...косата ми "щтръква"!
![]()
Явно от плетените дрехи... Какво да се прави сега са на мода![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Аз не нося плетени дрехи ... Пък и на мен ми е постоянно така !!!
Аа ужасно е...Каквато и прическа да си направя, се разваля и само лепне по мен. Май ще трябва да си вземем продукта от Avon. ;д
Моя е точно дървен, но пак се наелектризирва. Ама сега отново е добреПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Ако я нямаше физиката нямаше да става така![]()
![]()
![]()
Това е много кофти проблем. К'фо да ти кажаа... нямам решение, щото просто моята коса не й се случат такива бози... Айде пийс
Да по същия начин нямаше да можем да ходимПървоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
![]()
![]()
охх и моята коса става такаа и забелязах, че е от плетените дрехи иначе си е нормалнаа...
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
да и на мен ми се е случвало... аз си реша косата с навлажнен гребен и помага горе долу![]()
If you can live forever what do you live for?