- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Човек с астма в групата. И проблемите започнаха.....
Вчера, една прекрасна сряда, отиваме с пичовете от даскало на кафенце и А ТАКА... Имаме си ново допълнение - братовчеда на една приятелка. Оказа се доста интелигентен и уверен в себе си, предварително ни беше казано, че е с астма и тези с цигарките трябваше да ги "откажат" за малко. Някъде 20мин след като седнахме всички започнаха да се нервират много яко. Дори един излезе да пуши отвън. Наистина голям цирк беше с тези цигари, а на всичкото и отгоре момичето доста яко си го изяде след това, че го е поканила. Родино омаина сладка - реч на мама и на татка!!!![]()
Пф..толко ли не можете да проявите разбиране?? Щом не можем да пушим, айде вън от тук...![]()
пф
Аз наистина не мога да ви разбера, тук в Германия абсолютно никъде не е разрешено да се пуши, ама на никакви обществени места (кафета, ресторанти) Само в едни кръчми за пушачи, в които не се пускат лица под 18 години, ей как един не се изнерви, ми всички спокойно си пушат отвън пред заведението/ресторанта/хотела/общежитието ?
Според мен вашата "група" сте(или са) пълните олигофрени...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
+1Първоначално написано от someonerandom
леле, просто нямам думи
Пишлемета смотани.
Кога пропушихте цигари, кога започнахте да се нервите на 20тата минута без тях? Супер комични сте.
Вие дима не може да търпите и теглите и плюете през 10 секунди, не можете да издържите някакви си 20 минути...цирк.
Много сте зле. Всичките. Момчето сигурно е 50 пъти по-умно от вас.
![]()
Само си представям картинката...Майка ми пуши от 30 години и може да седи половин ден без цигари, вие не. Абе я се самозакрийте.
Ужасно сте зле. Не знам дали го казах достатъчно ясно?
ПС: Взимането за смях на автора на тази тема е строго разрешено.
То за съжаление не е за смях, ами си е за плач, така става когато контрола върху децата изчезне. С това не искам да казвам, че трябва да се бият с камшик или нещо такова, но съгласете се, че това не е нормално да се случва и говори много зле както за тея келешчета, така и за родителите им, защото това е точно поведение на разлигавени дечица, които все повече и повече се срещат в България, не че другаде ги няма, ама то това на нищо не прилича....Първоначално написано от amk933
а така! автора на разстрел, а "френдовете" на принудителна клизма!
![]()
Тоз пък пикльо..нямаш работа тука, бе, убитак..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пушенето не ви прави по-хора. Прояването на елементарно възпитание го постига, но явно вие нямате изградени такива навици : ).
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
чакайте малко, какво нападате автора? Доколкото разбрах той също осъзнава проблема.
always late but worth the wait!
amk933, кой те направи теб модератор??
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
явно е повече от тебе за да го направят модПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Да, виждам колко е повече...Първоначално написано от SchizoRat
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А ти защо мислиш така?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Той човека много хубаво си го каза, без много обяснения и дрън-дрън. Тва, че не се е направил на философ не му прави мнението по-незначително : )
sexa_na_kompleksa, какъв ти е проблемът?
Че казах нещата с точните им имена може би? Или пък се опитваш да защитиш автора, малоумното му поведение и неговите другарчета? Ако е така, жалко за теб.
Аз съм модератор, но И потребител. Имам право на мнение и то е такова. Ако имаш проблем с него или някакви забележки към мен, се възползвай от бутонче ЛС и си сподели притесненията, а не използвай темите на другите хора.
Пределно ми е ясна антипатията ти към мен, а колко виждаш и не виждаш защо съм модератор крайно не ме интересува без аргументация. Пак ти казвам, ако имаш някаква критика подплатена с размисъл, заповядай на ЛС. А не по тоя начин - с евтини опитчета за провокация, използвайки чуждите теми.
Лек ти ден.
ПС: Няма да е зле да се научиш да делиш модератора от потребителя.
Моля, мнения по темата от тук нататък.