.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Някой ще ми помогне ли ;(?!?!?!

Ок вече наистина ме изнерви баща ми за поредна вечер иска да му смакна филм на двд и да го гледа първо филма се дърпа бавно...и естествено според него аз нощо не разбирам обяснявам мъ че ако иска да е бърз и има възможност да го плаща той и не за 10 лева а за 20 или 30 пак не иска да разбере и така сега смакнах филм субтитрите не се отжарят и незнам защо записвам диска ок е проверяжам ок са субтитрите но тук а на двд ги няма кажете ми моля ви какво да направя...писна ми от тоя моя баща... и аз не разбирам много но той оше по малко а ме нерви здраво който може нека ми пише как да ги смакна така че всичко да е ок и да умре на дивана най на края от кеф естествено

Мега фен Аватара на machoka
    Сменете обекта на изследването си с..микровълнова фурна. Там е лесно и няма какво да объркаш, само връткаш копчето (на 4 за топло, на 10 за много много топло), чакате звънчето и готово. Така няма да възникват трудово-възпитателни спорове, тъй като и двата индивида ще покриват интелектуалния капацитет, необходим за работа с уреда.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Правопис power!

Голям фен Аватара на one

Re: Някой ще ми помогне ли ;(?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от potrebitelllll
    който може нека ми пише как да ги смакна така че всичко да е ок и да умре на дивана най на края от кеф естествено
    ще умре

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    10 дихона !!! Епик !!!
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Голям фен Аватара на autista88

По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нереално. :Д

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    А понякога си мисля,че този форум няма какво да покаже.

За да свалиш субтитритe на диска трябва да пратиш имейл до студиото, което е направило филма, за да ти пратят специални ДВД пиратски субтитри.

Успех!
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

като си помисля, че познавам човек, който се изразява по сходен начин, и че отгоре на всичко го разбирам (след продължителни тренировки, естествено), съществото ми се изпълва с гордост:Д

...

Съжелявам за допуснатите грешки и лошо ли е това,че искам да разбера някои неща,и се допитвам...От кога желанието да научиш информация за каквото и да било е СРАМ,и трябва ли да е срам.Не случайно хората са различни,с различна степен на интелектуално ниво.Не е ли по-лошо ако не се интересуваш...Толкова много нападки за какво...само защото попитах.Е извинявайте ако по някакъв начин Ви изгубих от времето с елементарния си въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си