- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омръзва ли ви секса с един и същи човек ?
повачето мнения които прочетох са се едно слушам приятелката ми :P след 3 месеца правиме 3 години и да ви кажа ми омръзва.. никога не сам и изневерявал и няма и да и изневеря но ми се прави секс с други жени е така за по 1 път но нямам смелост защото я обичам а и знам какъв човек е и какво прави за мене ще се чуствам много кофти след това.. относно нея тя постояно си иска секс иска да сме заедно непрекъснато и т.н учудвам и се за 3 години 1 път не ми е казала не ми е до тебе или нещо такова а аз като сме 3-4 дни постояно заедно на 5-тиа ден откачам вече..
аз нещо не съм много много по дългите връзки (нещо не се получава просто xD) ....таа следователно нямам такъв проблем![]()
А какво точно ти е омръзнало секса или нещо в него?Явно твоята приятелка е като мен,и бади сигорен че много те обича щом иска да сте заедно постоянно-само по това може да съдиш.Първоначално написано от waterboy
waterboy, а как ще живееш с жена един ден?
И аз мислех, че ще си писнем като сме постоянно заедно, но снощи се прибрах преди него и се мъчих да заспя сума ти време без да е до мен. Е, не мога вече! Нямам търпение да си дойде, да се видим, да прекараме 1-2-2 дни заедно без да ходи на работа/лекции. И не да правим секс. Просто да мълчим заедно...
А иначе никога не съм правила всеки ден секс. Изключвам една 5 дневна почивка, но тогава нещо ни беше станало...
Но с опасение забелязвам, че напоследък сексът е много нарядко...Зимно време хич не ми е до това. Искам на топло под юргана в прегръдките му...Ех, че се размечтах![]()
Напълно съм съгласна.Ако обичаш силно и истински няма как да ти омъзне сексът...Първоначално написано от miminko
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
..
Същата работа съм и аз - какво излиза? На жените им става по-хубаво, защото се опознаваме, а нас точно обратното. Не че секса с човек, който си опознал добре не е по-качествен, ама просто изчезва тръпката. Тръпката от това да й разтвориш краката и да не знаеш какво точно ще видиш ( това може и доста грешно да се разбереПървоначално написано от waterboy
), тая тръпка изчезва. А иначе секса като секс е по-добър
Твърдо не. Даже напротив- всеки път ми харесва все повече от предишния![]()
Така е,не мога да му се наситя все ощеПървоначално написано от letmetellyou
![]()
а от колко време сте заедно?че не можеш?Първоначално написано от scanadal
Не.
Има ли разнообразие - угаждате ли си един на друг със сексуалните си/му желания, съобразявате ли се с него/нея и той с вас, вкарвате ли различни места, пози, сескуални играчки, роли, вкарвате ли нови неща, и правите ли го с желание, а не само да мине номера не омръзва. Даже напротив, повече ти се иска пак и пак, и пак :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮