.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    повачето мнения които прочетох са се едно слушам приятелката ми :P след 3 месеца правиме 3 години и да ви кажа ми омръзва.. никога не сам и изневерявал и няма и да и изневеря но ми се прави секс с други жени е така за по 1 път но нямам смелост защото я обичам а и знам какъв човек е и какво прави за мене ще се чуствам много кофти след това.. относно нея тя постояно си иска секс иска да сме заедно непрекъснато и т.н учудвам и се за 3 години 1 път не ми е казала не ми е до тебе или нещо такова а аз като сме 3-4 дни постояно заедно на 5-тиа ден откачам вече..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз нещо не съм много много по дългите връзки (нещо не се получава просто xD) ....таа следователно нямам такъв проблем

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от waterboy
    повачето мнения които прочетох са се едно слушам приятелката ми :P след 3 месеца правиме 3 години и да ви кажа ми омръзва.. никога не сам и изневерявал и няма и да и изневеря но ми се прави секс с други жени е така за по 1 път но нямам смелост защото я обичам а и знам какъв човек е и какво прави за мене ще се чуствам много кофти след това.. относно нея тя постояно си иска секс иска да сме заедно непрекъснато и т.н учудвам и се за 3 години 1 път не ми е казала не ми е до тебе или нещо такова а аз като сме 3-4 дни постояно заедно на 5-тиа ден откачам вече..
    А какво точно ти е омръзнало секса или нещо в него?Явно твоята приятелка е като мен,и бади сигорен че много те обича щом иска да сте заедно постоянно-само по това може да съдиш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    waterboy, а как ще живееш с жена един ден?
    И аз мислех, че ще си писнем като сме постоянно заедно, но снощи се прибрах преди него и се мъчих да заспя сума ти време без да е до мен. Е, не мога вече! Нямам търпение да си дойде, да се видим, да прекараме 1-2-2 дни заедно без да ходи на работа/лекции. И не да правим секс. Просто да мълчим заедно...
    А иначе никога не съм правила всеки ден секс. Изключвам една 5 дневна почивка, но тогава нещо ни беше станало...
    Но с опасение забелязвам, че напоследък сексът е много нарядко...Зимно време хич не ми е до това. Искам на топло под юргана в прегръдките му...Ех, че се размечтах

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не ми е омръзнало.И не мисля,че ако обичаш някого,сексът с него ще ти омръзне- ако има любов само емоционалното удоволствие е достатъчно понякога.А и хората са измислили секс-играчки, ролеви игри и цяла книга с различни пози, така че винаги има начин да се внесе разнообразие.
    Напълно съм съгласна.Ако обичаш силно и истински няма как да ти омъзне сексът...
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Цитирай Първоначално написано от waterboy
    Същата работа съм и аз - какво излиза? На жените им става по-хубаво, защото се опознаваме, а нас точно обратното. Не че секса с човек, който си опознал добре не е по-качествен, ама просто изчезва тръпката. Тръпката от това да й разтвориш краката и да не знаеш какво точно ще видиш ( това може и доста грешно да се разбере ), тая тръпка изчезва. А иначе секса като секс е по-добър

Твърдо не. Даже напротив- всеки път ми харесва все повече от предишния

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от letmetellyou
    Така е,не мога да му се наситя все още

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Цитирай Първоначално написано от letmetellyou
    Така е,не мога да му се наситя все още
    а от колко време сте заедно?че не можеш?

Не.
    Има ли разнообразие - угаждате ли си един на друг със сексуалните си/му желания, съобразявате ли се с него/нея и той с вас, вкарвате ли различни места, пози, сескуални играчки, роли, вкарвате ли нови неща, и правите ли го с желание, а не само да мине номера не омръзва. Даже напротив, повече ти се иска пак и пак, и пак :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си