- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо всички мъже са пияници
Защо всички мъже са пияници,харесвам едно момче,но той не спира да пие.Сутрин,обед вечер-бира и уиски.Преди също харесвах такъв алкохолик.От нашия курс повечето момчета се наприват ка`т свине.Всички мъже ли са пияници.И бихте ли тръгнали с момче,което постоянно пие
Не знам как е с пияниците,аз съм ходила с откровен наркоман и мога да ти кажа,че има какво да научиш от тези хора...И не всички мъже са пияници има и свестни.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз не близвам! Ама съм злетак... Затова истината е някъде по средата явно.![]()
не бих тръгнала с пияница
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти пък ни изкара ебахти алкохолиците ....! Аз пия само, когато има повод и си знам мярката.
Далеч не всички мъже са пияници - просто теб явно само такива те привличат... По-скоро се замисли над въпроса защо е така.![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
да не мисли,че ако знаех че са такива щях да ги харесвам
Това се научи в последствие
мм... пияници? Дефинирай се... ясно че пие.. но по колко пие? напива ли се? Има значение... Аз примерно си пийвам всеки ден биричка без да меря количествата но разбирасе си имам мярка в пиенетоСега също съм на литър Ариана ама какво нещо лошо ли има? То е послезно
Ако е нон стоп пиян вече проблем наистина
![]()
^_^
Е аз пия по 1-2 бири на ден може и по повече ако е лято и е жега ... но не се напивам и не се смятам за пияница , иначе имах 1 много неприятен инцидент при който се опитах да пия като руснаке от тогава др освен бира не пия
![]()
Да кажеш че всички мъже са пияници е все едно мъж да каже че всички жени са курви !
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Горката...
сега не ми се разисква твоя проблем .. имам по - голям за оправяне ! ;x
Тъпия скайп не иска да се впише...![]()
е значи не само при мен се е прецакал ...Горката...
сега не ми се разисква твоя проблем .. имам по - голям за оправяне ! ;x
Тъпия скайп не иска да се впише... Laughing![]()
Разбира се, че не всички мъже са пияници. ; ) А относно твоя човек - говори с него, опитай се да му помогнеш, да го накраш да не пие толкова много. Ако не иска да те послуша, по-добре не се занимавай с него. Надали ще излезне сериозна връзка, само ще си загубиш времето с него, да не говорим какви проблеми може да ти докара с пиянството си...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и мояПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пияници са тези, които ги е страх от проблемите им...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тошко, не всички са пияници. Аз и още много други индивиди не пият![]()
хЪх...
Ама я се уточни-всеки ден пие или всеки ден се напива?Защото определено има разлика...
А как по това,че две момчета,които си харесвала,пият,реши,че всички сме пияници?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
И все пак не слагай всички момчета под общ знаменател - не всички са еднакви. И не аз не бих тръгнала с пияница
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не искам да приемаш т'ва, което ще напиша, лично. Просто го смятам за истина, пък и преди си го чувала вероятно, може би не относно себе си.
Обикновено жените си падат по мъже като бащите си, понякога било неизбежно да се обвържеш с подобни на него хора...
Естествено, че не всички са пияници. Има момчета, които не близват алкохол. Просто ти случваш все на такива от другата крайност![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
е ти пък къде ги намираш само пиянициИ не всички са пияници зависи на какъв ще попаднеш ако ги търсиш някъде из кръчми и някви таквива много ясно че ще са пияници :Д
Be yourself !
еми аз по принцип не пия и точно там ми е проблемът,някак си ме отритват или ддз...всички на масата пият алкохол,само аз съм на водичка...при си изводите,а и освен това мацките ако не са пияни не са много общителни,мои наблюдения поне...и аз не харесвам алкохолът,защо пият изобщо?не знам...иначе не им е весело,което за мен е абсолютно непонятно...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.