.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

За тези които обичат да рисуват...

Здравейте.Намерих един сайт http://www.drawspace.com/ .И отскора се уча да рисувам и съм съвсем в началото.Сайта е на английски и нямах кой знае какви проблеми с четенето.Сега съм в урока за материалите за рисуване и по точно в "blending tools".Значи проблема ми е че незнам какво означават някои от материалите защото гугъл преводача не може да ги преведе.Например мейк-ъп уеджес.Гъгъл ги превежда грим клинове и се чудя кат п***л.И ако има някой който знае значението им моля да ми ги преведе и да си ги закупя.Ще съм ви много благодарен.Думите са на 8-ма страница http://www.drawspace.com/lessons/view/a03.

Много полезен сайт, учи на нови техники, има лекции...
    Изобщо много може да се научи от него.

Град
    там някъде
    Ако още ти трябва помощ, кажи кои думи те затрудняват или пиши на ЛС, защото линка не ми се отваря.. Ще помогна с каквото мога.
    А makeup wedges са гъби (тампони) за нанасяне на грим и трябва да има във всеки козметичен магазин.

Моментално!Благодаря ти още от сега.

1.Blending stumps(or tortillons)
    2.Chamois
    3.Cotton balls
    4.Facial tissues
    5.Felt
    6.Make-up wedges
    7.Paper towels
    8.Q-tips

Гледам че не ми пишеш по ЛС така че това са думита.ДАно някой ми ги преведе.

Град
    там някъде
    Писах.. Извинявай пак, че се забавих

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    2.Chamois
    Велур
    3.Cotton balls
    Памучни топки
    4.Facial tissues
    Кърпи за лице
    5.Felt
    Филц
    6.Make-up wedges
    Тампони за нанасяне на грим
    7.Paper towels
    Хартиени кърпи
    8.Q-tips
    . Q-съвети

Преведени са с гугъл преводача,така че не знам до колко е верен превода..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

С гъгъл и аз мога но проблема е че незнам къде се продават затова и питах но благодаря на black_beauty тя ми писа и сега даже си ги купих

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Q-tips са клечки за уши.

dfd

Az hodq na uroci po izobrazitelno iskustvo i bih mogla da nau4a neshto ot toq sait deto awtorkata go e dala ama ima edin problem... ne se otwarq linka

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)

Re: dfd

Цитирай Първоначално написано от superstar01
    Az hodq na uroci po izobrazitelno iskustvo i bih mogla da nau4a neshto ot toq sait deto awtorkata go e dala ama ima edin problem... ne se otwarq linka

Хмм...странно ,но при мен линкът работи...
    Btw:Много хубаво сайтче,благодаря за споделянето
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Ако има някой който се занимава с тези уроци нека ми пише по ЛС.Има много засподеляне

Искам да попитам нещо superstar01, защото не открих как да напиша ЛС! ( нова съм тук ) Какви са тези уроци, на каквито ходиш, горе-долу какво учите? Къде се намират, в София ли са.....? Не мога да имам доверие на някакви обяви в интернет!
    Питам, защото другата година- след 7-ми клас искам да кандитатствам в гимназията по "Текстил и дизайн" и в интернет прочетох, че ще има нещо като изпит от Изобр. изкуство!

Благодаря предварително!!!!!!!!!!!!

ЛС се пишат от моите съобщения. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си