- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пъти седмично се къпите?
През лятото - 3/4 пъти НА ДЕН си хвърлям душ. Косата - 2/3 пъти в седмица.
През зимата макс 1 път на ден, защото съм страшно болнав.![]()
Няма значение сезона-през ден се къпя..
Те и нашите се карат,че точа бойлера,ама пък няма и да тръгна мръсна на училище или където и да било..не си се представям просто..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
3-4(през ден)
Душ всеки ден а тялото и косата 2 пъти седмично
всеки ден сутринта... понякога и вечерта се къпя
... а косата си я мия 2 - 3 пъти на седмица иначе се омазнява ако е по често
..
+Първоначално написано от mArMaLaDkA
Душ си взимам всеки ден ,понякога и по два пъти ако излизам .. а косата през 2-3 дена ...
ZaicheNaXeroin
Всеки ден ! Само понякога, когато не съм излизал от вкъщи може да пропусна, но това само зимата. Лятото по 1-2 пъти на ден !
Тялото всеки ден. Понякога и по два пъти на ден. Косата 2 или 3 пъти седмично.
Първоначално написано от danibebi
всеки ден, а косата си я мия 2-3 седмично ..
Къпя се всеки ден като през ден,макс 2 си мия косата.
В банята си мисля само за глупости,смисъл кой ме е ядосал,кой кво ми е казал,кво ще правя на класното![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
И аз такаПървоначално написано от nikitka_
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Всяка вечер си взимам душ с косата.
Може би там и тогава друга съм била ...
Всеки ден,само ако ще си спя в нас цял ден пропускам.Случва се и по 2 пъти на ден,ако съм бил нанякъде и вечерта пак ще излизам,а съм изпотен или нещо такова.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Всеки ден се къпя, а косата - 2-3 пъти седмично. По-честото миене на косата не ми влияе добре. Не си правя график кога да се къпя. Само от време навреме ми правят леки забележки, че много вода съм харчила, но я обожавам и няма как да стоя за по 10 минути.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
значи всеки ден сутрин преди даскало(не винаги защото ми се случва да се успя),на обяд след тренировки,вечерта.косата я мия 2-3 пъти седмично,ами се случва понякога просто да стана посред нощ и да се потопя във ваната.
Душ взимам всяка вечер а главата си я къпя 3 пъти в седмицата! Аз немога да си представя някой който да не се къпе поне на 2 дни!![]()
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
Душ си взимам всеки ден,иначе зимата косата я мия 2 3 пъти в седмицата.. под душа като съм обичам да си усиля музиката и да си слушам докато се давя![]()