- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пъти седмично се къпите?
Първоначално написано от hotxxmess
Един-два пъти в седмица. зимата е студеено и необичам да ми е студено![]()
![]()
Не мога да разбера как се къпете по 1-2 пъти в седмицата.. Направо се стъписах, като прочетох коментарите ..
АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН ! Взимам душ. Не обичам миризмата на пот, не обичам нечистоплътни хора, или които се пръскат с парфюм, вместо да се изкъпят, когато се изпотят..Направо е ужасно.. и от чиста гледна точка на добра хигиена, човек трябва ВСЕКИ ДЕН да измива тялото си.. Не мога да си представя да си легна мръсна и некъпана
..
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
14![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тялото всеки ден, косата през два дена
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
По празници най често по велик ден или когато завали дъжд заставам под някой чучур или улук и почва Ох Баня ох КЕФ ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
По принцип всеки ден обаче ми се е случвало толкова да ми се спи или да се успя че забравям наистина. А за какво си мисля най-различно, но не обичам да стоя във ваната защото чисто и просто ми е скучно![]()
![]()
Тяло - всеки ден.
Коса - 2/3 пъти в седмицата.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
почти всеки ден но нямам точен график
Всеки ден, ако спортувам нещо се случва и два пъти ;0
Първоначално написано от Monnie
Тялото всеки ден, косата през ден.
Първоначално написано от ll40o4yYll
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Зависи, случвало ми се е и 10 пъти да се изкъпя, и 2 пъти ми се е случвало. От сезон, от това, от онова, абе от всичко си зависи. Иначе, специално през зимата, по около 3-4-5 пъти / седмично : )
с косата 2 пъти седмично - сряда и неделя, въпреки че напоследък доста бързо се омазнява, а не искам по-често, защото знам, че не е полезно за косата
Минимум 5 пъти на седмица се къпя. Иначе се вмирисвам на умрял пор xD (Това беше шега естествено. Просто не чувствам добре) Максимум към 8-9 пъти
![]()
Е много ясно, че всеки ден.Въпрос на хигиена.Мия си тялото и косата всеки ден![]()
И косата и тялото всеки ден, знам , че не е правилно да си миеш косата всеки ден, ама не мога да си легна иначе