- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пъти седмично се къпите?
еми взимата по 1 път на ден понякога 2 пъти, а лятото ... ми се е случвало и по 5-6 пъти да се купа
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Миналата седмица даже ми се случи като се прибрах във Варна за изпит вечерта да няма топла вода и да се изкъпя със студена, топлата вода дойде след половин час и пак влязох да се изкъпя
Иначе графици нямам -> в зависимост от плановете ми за деня, ако съм решил да ходя на кафе с някое момиче, винаги преди кафето се кисна дори и навън да е -25 градуса, но ако съм с авери може и 3-4 часа преди това, но най-често се къпя веднага след тренировка
Ако сезона е топъл - сутрин и след тренировка
Ся ме питайте и кога си сменям бельото![]()
Косата я мия 2-3 пъти на седмица,защото ми е много мазна и гледам да внимавам малко с нея.А тялото всеки ден.Няма лято,няма зима.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Всеки ден си взимам душ,а косата през ден.
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Няма ден , в който да не взимам душ.. иначе с косата - два пъти седмично..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
и аз така...Първоначално написано от BaffaLsc
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Всеки ден душ а иначе косата 3 пъти в седмицата![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Първоначално написано от BaffaLsc
Всеки ден
Да чуваш и да виждаш значи да съществуваш;да размишляваш значи да живееш.
Първоначално написано от Monnie
не искам да знам как се чувстват хората около тебе на 2рия ден през лятото ...Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
++Първоначално написано от chemist9009
А косата 2-3 пъти седмично.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Честно ли говориш? През лятото се къпя даже 2-3 пъти НА ДЕН !! При всеки удобен момент влизам да си взема душ.. Ненене.. не е честно да си толкова миризлива.. после ние сме били миришели, хах.. ние се къпем поне.Първоначално написано от xxKiFlAxx
)))
А зимата.. сутрин и вечер и майка постоянно ми се кара, че съм щяла да изстина, за това някой път само вечер.
всеки ден,а лятото често се случва и по 2 пъти на ден
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ами значи аз по четири пъти в седмицата нямам график щот понякога не ми остава време и ми се налага да го отложа но ако ще излизам някъде с приятели(особено ако идват някои мацки от класа) просто няма как да не се изкъпя![]()
![]()
![]()
![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Аз да ти държа сметка кога се къпеш??????Първоначално написано от n3zabrawiimaa
Ще се къпя когато си искам! и неможе да казваш че мириша като не ме познаваш нито си ме виждала!
Зимата на ден по 1 път, а лятото 2-3-4 зависи.. Косата си я мия през 2пъти в седмицата![]()
Първоначално написано от radeberger
i az :P![]()
всеки ден си взимам душ, но си връзвам косата и не я мокра...нея я мия 2-3 седмично![]()
Първоначално написано от Kallyn4eto
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
през ден си мия косата иначе си взимам душ всеки ден
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx