- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пъти седмично се къпите?
Еми както казват вашите "Зима е" САМО В НЕДЕЛЯ![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Защо хабиш водата бе момиче? Спри да се къпеш...Може и рейтинга да се вдигне
![]()
Всеки ден си мия тялото.
Косата някъде 2 пъти в седмицата.
Мисля че няма никакво значение от сезона, и не би трябвало да има. Личната хигиена е много важна.
Възрастните винаги правят забележки (като казвам възрастни имам предвид баба и дядо). Родителите ми много държат на хигиената и са ме научили от малка, всеки ден, задължително, а косата по рядко. Но пък зависи от косата... ако е мазна няма как да не я измиеш всеки ден...
Всичко е въпрос а личен избор
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами аз попринцип се къпя всеки ден,а косата през ден и си мисля какво ли ще правя следващия.Лятото се къпя всеки ден+косата,но някой път дори се налага по 2 пъти
Аха, значи аз като се къпя веднъж дневно, а не 2 пъти съм по-нечистоплътен от тебе? Никой няма да ти даде награда като се изкарваш голяма хигиенистка...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Всеки ден вземам душ, а косата си мия през един-два дни. И винаги стоя в банята колкото е възможно по-дълго. Откакто съм студентка това е единственото време, когато съм напълно сама и горещата вода сякаш ми прочиства мислите.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Всеки ден си взимам душ,а косата я мия 2-3 пъти седмично..
Не е много хубаво да се къпеш сутрин през зимата. Това е най-лесния начин да си докараш някоя настинка.Първоначално написано от rock101
А по темата: Зимата се къпя през ден, а лятото всеки ден.
+ 1 :PПървоначално написано от mArMaLaDkA
И аз всеки ден се къпя освежавам се!!!
Лятото се къпя сутрин и късно вечерта!!
Косата я мия през ден!!!
I'll never be alone, be alone ,be alone
Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
You give me sunrise with your smile ...
Къпя се всеки ден, а косата я мия през 2 дена..
You’re on your knees,
begging please,
stay with me
But honestly
I just need to be a little crazy... ;p
Първоначално написано от Monnie
Всеки ден поне по 1 път душ.
Косата 2-3 пъти на седмица.
Лятото вися със часове в банята..буквално, не мога да изляза.. е то в тая жега няма как.. ;д![]()
Обичам да си пея, танцувам, да се оглеждам в огледалото или да си говоря сама, а и да размишлявам над това което се е случило през деня ;д..
![]()
*сън*
4 5 на седмица.. и всеки ден през лятото
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Къпя се всеки ден, и тялото, и косата задължително.
Лятото по 2 пъти, зависи, мога и повече.
Къпане мога да пропусна само ако например съм си поспала половината ден ()и не съм правила нищо прес останалата част от деня, или вечер от непреодолимо желание за сън, но това веднага се наваксва на другата сутрин.
![]()
Къпя се всеки ден, и тялото, и косата задължително.
Лятото по 2 пъти, зависи, мога и повече.
Къпане мога да пропусна само ако например съм си поспала половината ден ()и не съм правила нищо прес останалата част от деня, или вечер от непреодолимо желание за сън, но това веднага се наваксва на другата сутрин.
![]()
Първоначално написано от Monnie
Всеки ден... някой път дори 2 пъти на ден зависи от това какво съм правил...![]()