.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен

явно само това е важно..

В една тема бяхте написали
    "като си грозна и дебела къде се слагаш"
    А оня ден казах на най-добрия си приятел
    " да, но ако Р. не беше слаба,щеше ли да я обичаш" и той се замисли..

А вие? Бихте ли имали приятел, който не е красив?
    Вобще бихте ли излязли с такъв? ...

Мега фен
    допреди 1 минута имаше снимки, успях да ги видя, преди да ги махнеш. мога само да ти кажа, че щом не харесваш нещо в себе си, трябва да работиш по въпроса, за да го подобриш. няма нищо по- отблъскващо от момиче с ниско самочувствие, а за да добиеш такова, трябва ти сама да се харесваш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варна, моретоо :)
    Аз по принцип да, не смятам, че външността е предопределяща за човека. Превзетите и самовлюбините не биха си го позволили според мен.
    хЪх...

Супер фен
    Забравете за темата. Беше ми кофти,защото ме отблъснаха точно поради тази причина. Дори като се замисля не мога да се сърдя - сама съм си виновна

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Забравете за темата. Беше ми кофти,защото ме отблъснаха точно поради тази причина. Дори като се замисля не мога да се сърдя - сама съм си виновна
    имаш ли отговор на въпроса ми- защо не промениш онова, което не харесваш в себе си? сериозно се чудя.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    имаш ли отговор на въпроса ми- защо не промениш онова, което не харесваш в себе си? сериозно се чудя.

Килограмите - започвам диета правя я една седмица Отслабвам.Омръзва ми. Спирам.Дебелея.

Мега фен Аватара на xoxi
    Красотата е нещо различно за всеки човек.
    Това, че един човек не те смята за красив/а, не означава, че не си.
    Човек обича ли те, ще те обича въпреки всичко. Не може ли да превъзмогне някой малък недостатък, значи можеш да си направиш сметката, колко е била истинска 'любовта'.
    Но отношенията между хората на първо място трябва да се градят около характери, интереси.. не около това, което окото може да види.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy

Килограмите - започвам диета правя я една седмица Отслабвам.Омръзва ми. Спирам.Дебелея.
    не се подлагай на диети, а тръгни на фитнес. там инструктур ще ти направи и хранителен режим, който няма да се състои в гладуване, а просто в някакви ограничения и норми. отделно ще си правиш упражненията. за минимално време ще започне да има видим ефект и колкото по- постоянна си, толква по- добре ще става. ето ти решението. сега въпросът е имаш ли волята да постигнеш всичко това или е по- лесно просто да седиш и да се жалваш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всъщност - Какво значение има дали си красив,когато онова
    вътре в теб за нищо не става ? Характера ти да ти е супер прее*ан,а пък да си красив - какъв е смисъла,когато това ще отблъсне хората от тебе..Не знам дали схвана какво искам да ти кажа,но за мен външния вид няма значение..Важното е да си добър по душа...И най.важното е да си самоуверен и да вярваш в себе си..

По темата:
    - Просто бъди себе си..Това,че един не те харесва - не означава,че и друг няма да те хареса..
    Но да,започни да тренираш нещо,за да се "оттървеш" от килограмите си..Не се подлагай на никакви диети..И си вдигни самочувствието..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не - не бих имал и не бих излязъл с някоя грозна.Съжалявам ама не е ли хубава няма как да ми грабне вниманието, така че (евентуално) да има продължение
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Само с диета не става и никога няма да стане. Отиваш във фитнеса, взимаш си една карта за 2 месеца и ходиш 3-4 пъти в седмицата. Инструкторът ще ти каже как, кога и какво да ядеш. Имаш шанс да бъдеш страхотна и да те искат, но, ако не направиш това, което ти казвам, ще си дебела и ще се самосъжаляваш цял живот и готините пичове няма да искат дори да те ебат. Звучи грубо, но е истина. Свалянето на килограми не е толкова трудно, колкото го представят.

С времето ще свикнеш и, дори когато отслабнеш, пак ще искаш да ходиш на фитнес. Постоянство му е майката. Няма човек, който да не може да отслабне.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    стига с това ''бъди себе си''. хората с ниско мнение за себе си се боят да бъдат себе си във всеки 1 аспект, така че, такива съвети при тях са напълно безполезни. докато не започне да се харесва, ще се притеснява и да се разкрива като човек, защото в нея има насаден страх, че, както не я харесват на външен вид, така няма да я харесат и вътрешно. тук съвсем не става дума за това, че ''не те е харесал един, ще те хареса друг''. одобрението не трябва да се търси отвън. човек трябва вътрешно да се чувства удовлетворен от себе си- от външния си вид, от нещата, които постига, от това какъв е като личност. чак тогава и другите ще започнат да те харесват.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: явно само това е важно..

В една тема бяхте написали
    "като си грозна и дебела къде се слагаш"
    А оня ден казах на най-добрия си приятел
    " да, но ако Р. не беше слаба,щеше ли да я обичаш" и той се замисли..

А вие? Бихте ли имали приятел, който не е красив?
    Вобще бихте ли излязли с такъв? ...
    По темата, имам чуството че ако си момиче просто трябва да си красавица сус хубаво тяло (постижимо за всеки с малки или големи усилия, зависи от човека) докато ако си момче май не е чак толкова важно как изглеждаш. Смисъл, стига да не приличаш на нещо изкарано от филм на ужасите.

Поне аз където живея, масата момичета искат да излизат с момчета с пари. Пък кой му пука как изглеждат.
    За мен лично, парите не са толкова важни, защото съм доволна от това което имам, но характера е решаващ.

Момчето, или по скоро мъжа с който излизам трябва да има високо самочуствие с покритие. Трябва да е интелектуален и да има мнения по най различни въпроси. Трябва да се обича и да има собствен стил. С тези качества, и да не е някой супер хубавец бих го харесала. Не искам да е някое недоразвито, неопитно момченце а мъж с авторитет.
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Град
    Студентски град
    Интелектуален ли трябва да е? аххахахах
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    Интелектуален ли трябва да е? аххахахах
    Да. Какво е толкова смешно? За всеки случай не искам някой простак който няма мнение и се води по другите.

Fight Club <3

Повече от фен Аватара на w0lf
    ее объркала е думата, няма значение
    тряя да е ентелегентен
    madafaka

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    тряя да е ентелегентен
    а така!! ентелектът е много важна черта!
    Temet Nosce

벨야카

поне някакъв приличен вид трябва да има, чак красив не, просто симпатичен

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    тряя да е ентелегентен
    а така!! ентелектът е много важна черта!
    А интелектуален не може ли да се каже? Ужас, хора, забравих си собствения език!

Fight Club <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си