.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Възрастта за първия път

Здравеите!
    Исках просто да попитам:Кога е нормалната възраст за първия път? Не че имам някакви намерения да го направя скоро, но в различни форуми срещнах различни мнения и ми е интересно.

За всеки случай не е 12

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    За всеки е различно..
    няма такава точно определена възраст за първия път.
    Когато се чувстваш готов/а и си намерил/а подходящия човек се случва.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Когато се чувстваш готов/готова за това..
    Но пък това не означава,че трябва да го правиш
    на 12 годишна възраст..
    - Според мен най-добрата възраст е 16+
    Тогава организмът почти се е развил изцяло,но както
    казах по-горе - когато си готов/а за това..

Мерси на всички за отговорите, но не съм смятала да го правя скоро.

В някои държави има закон под 16 годишни им е забранено да го правят.
    Всеки различно .. само когато ти си напълно готов тогава ще е най-добре

ми кам 15 16 най добре
    Ionityyyyyyyyyyyyy

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    15

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на Sisito941
    Аз пък съм на мнение на 17.

Аз съм на 16 и още не съм правила,а и нямам намерение,не бързам,понеже наистина не съм готова..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

здравейте. четах различните мнения за някой 15 16 17 . аз мисля че на 16 е нормално само че аз имам един проблем вече съм на 16 и съм нямала сериозен приятел за повече от месец и наистина много бих искала да го направя на тази възраст но няма го човекът с който искам да съм. така че акоо може да ме посъветвате нещо ще съм ви благодарна

Щом питаш значи не ти е време. То като си дойде точния момент , всичко става без тън пън ;]

Супер фен
    Подходящата възраст е тази, в която си достатъчно на ясно със себе си (17+ бих казала аз) и имаш до себе си човек, когото си опознал/а добре и имате едни сериозни, искрени отношения без съмнения, притеснения и т.н.
    Ето тогава сама ще знаеш, че е подходящото време.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от polity15
    здравейте. четах различните мнения за някой 15 16 17 . аз мисля че на 16 е нормално само че аз имам един проблем вече съм на 16 и съм нямала сериозен приятел за повече от месец и наистина много бих искала да го направя на тази възраст но няма го човекът с който искам да съм. така че акоо може да ме посъветвате нещо ще съм ви благодарна
    Както споменах по-нагоре и аз съм на 16 и аз нямам сериозен приятел..Обаче виж-ти можеш да имаш приятел,ходите известно време,примерно 1 година и нещо,той ти казва,че те обича,ти също,но откъде можеш да си сигурна,че след като правиш секс с него няма да те изостави,въпреки милите думи и етц..Малко са тези момчета по мои наблюдения-ходиш с тях,чувствата си ги имате,имате си доверие,но остават с теб и не сте заедно заради секса,а в основата са истинските чувства..

Малко объркано се получи,ама преди малко станах и още не мога да си формулирам мислите..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    18. Поне като тръгнете да се червите по кабинети и отделения да правите аборти, да не се налага и родителите ви да берат срам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от polity15
    Първия път е с подходящия човек на когото имаш доверия и когото обичаш. "Много бих искала да го направя" наистина ли мислиш, че удоволствието ти ще е същото ако го направиш просто щото си на 16 с първия срещнат?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си