.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Самотници

Самотници

Е, не чак самотници, но да, хора без любов до себе си по коледните празници и Нова година. Понеже от много време насам за първи път ще празнувам без половинка до себе си не знам как ще се чувствам, но надявам се да не е толкова лошо. Вие как мислите ? Все пак друго си е в тези студени дни да имаш с кой да се погушкаш, а по Коледа да си размените подаръци,сладки приказки, но какво да се прави, не съжелявам за нищо явно така е трябвало да се случи. Ей влейте ми малко позитивизъм, че съвсем се "смачках" ..
    Idwa den i wsichko se wrushta!

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Братчето ми, какво да ти каже човек, който пък никога не е имал половинка до себе си по Коледните празници (Аз)?

ПС: Ето ти позитивизъм!
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И аз си нямам ама не се оплаквам ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Варна, моретоо :)
    Бате, и аз така... от 3 години насам ще съм без половинка и ми е странно. По-точно някакво тъжно... бих искал да имам, но.... фактите са други. Какво да се прави. Може би ще съм мислено с човек, който за мен умря, знам ли? Не знам, пич, просто се радвай, може би, защото по-нататък ще искаш самотна Коледа, ама нямааа
    хЪх...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Понякога си е по-добре да си сам, само със семейството си. Кофти е, но пък пак можеш да си изкараш весело, нали

Животът е адът описан в Библията!

О боже! Празниците са ден като ден. Голяма работа, че няма да си с мацка на нг. Това си е просто един ден. Друго е когато кажеш, че си сам и ти е самотно през цялото време. Ама да ти е тежко, че си сам по празниците и за сведение не си сам- винаги може да си със семейството или приятели. За коледа е ясно- това е семеен празник. А за нова година няма нищо по-хубаво да си я отпразнуваш с близки приятели или ако не са при теб, с познати, които те забавляват.

Град
    ForSaken city (:
    Гадно си е... особенно ако до сега не си прекарвал сам тези празници.
    Кофти тръпка е... но ще отмине след втората чашка.

Супер фен
    Оф, и кво като са празници?! 31 си е ден като ден. Е вярно, свързан е с хубави емоции и ново начало. Кво като си нямаш гадже, ще се съберете с компанията и готово. Пак ще си изкарате добре. Ако от такива малки неща се сдухваш...
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Варна, моретоо :)
    Момчета и момичета, за някои празниците са повече от един обикновен ден. Това, което вливате на човека не е позитивизъм, а обезнадеждаване. За мен това не са "просто поредния ден със закачено име до него"
    хЪх...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не гледаш правилно на нещата.Аз ако бях на твое място нямаше да мисля как ще съм сам на нг и да се сдухвам, а по - скоро щях да си мисля как ще забия 1-2 мацки на нова година и така...Въпрос на гледна точка
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И аз съм сама...
    Гадно е като гледам как всичките ми приятелки се чудят какви подаръци да купят на приятелите си,как да ги зарадват...а аз само гледам..
    Също така е гадно зимата да си сам,както се вика да няма кой да те стопли.Толко е сладко да видиш някоя сгушена двойка сега,а мен да ме топли само шалът и ракъвиците.Не мисля,че Коледа е ден като ден,това е един от най-хубаните празници.Кофти,че тази Коледа така шибано ми се заформя за мен,но да се надяваме,че догодина няма да е така.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    И аз съм сама...
    Гадно е като гледам как всичките ми приятелки се чудят какви подаръци да купят на приятелите си,как да ги зарадват...а аз само гледам..
    Също така е гадно зимата да си сам,както се вика да няма кой да те стопли.Толко е сладко да видиш някоя сгушена двойка сега,а мен да ме топли само шалът и ракъвиците.Не мисля,че Коледа е ден като ден,това е един от най-хубаните празници.Кофти,че тази Коледа така шибано ми се заформя за мен,но да се надяваме,че догодина няма да е така.
    напълно съм съгласна! + аз се опитвам да си втълпя че тази година ще я прекарам с наште защото те последните няколко години искаха да празнуваме заедно но защоото все имах половинка и ги зарязвахх та тази година съм си решила че ще се празнува с тях и гледам да не мисля за това че нямам половинка

Ок, но не се ли замисляте, че има хора, които 20 години са били сами на празници- да са умрели от това не. Просто си намираш други хора , с които да се забавляваш. Да си сам не означава да си само без гадже, а без роднини и приятели. Човек може да се чувства щастлив поради безкрайни причини НЕсвързани с гаджето. Пожелай си за другата година да срещнеш някое момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си