.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Somewhere in nowhere

Избор за подарък :(

Така... Първо здравейте , как сте к'во правите, и сега към толкова важният ми въпрос В моя клас имаме една традиция, всяка коледа преди да излзем в почивка ( или така казано Ваканция ) Теглим едни лисчета и което име си изтеглиш трябва да му подариш нещо...
    И такаа.. към по съществената част... На мене ми се падна да подарявам на момиче и естественно, първата ми мисъл беше да и купя Плюшена играчка, Но се сетих че от 8 клас насам и подаряват само плюшени мечки и аз си викам това момиче чорба ли ще ги прави... та такаа... въпросът ми е... искъм да и взема нещо оригинално което ще и се хареса ;д а мене изобщо не ме бива в избирането на подаръци

П.С: И както гледам половината ще кажете "Ние от къде ще знаем какво хареса" имам 2 предложения 1-то е: да отидете да си купите боб и да видите какво хареса 2-то е: да не пускате никакви коментри
    Тя е едно нормално момиче като всички останали не е от вида: Punk; Rock ; Metal ; Emo и т.н
    П.П.С: Благодаря предварително :P
    аа и още нещо не ми казвайте виж другите теми.. ! защото не мисля да си губя времето в четене на 100000 теми...

Супер фен Аватара на scrooper
    леле, горкия, колко си зает
    Ами кажи колко пари си приготвил.
    Може да й направиш практичен "комплекс"- голям шоколад+ готина тетрадка
    или дискретно медальонче
    или, на пазара има готини гривнички и герданчета от дървени цветни мъниста....
    always late but worth the wait!

Град
    Somewhere in nowhere
    ааа да забравих да кажа ( /thanks Scrooper ) Да не е много скъпо и да си помисли , че я свалям ;д или пък някое ефтино 2-3 лева , че тогава ще ме помисли за някой евреин на който му се свиди ;д ае най-много 10 лева ;д повече не давам ;д няма да се женя за нея ;д

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Носи ли бижута? Едни сребърни обици или изчистена висулка според мен ще е подходящо. Или някакъв сувенир, ароматизирани свещи, книга, диск?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Носи ли бижута? Едни сребърни обици или изчистена висулка според мен ще е подходящо. Или някакъв сувенир, ароматизирани свещи, книга, диск?
    да... а може и козметика

Град
    Somewhere in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    или изчистена висулка според мен ще е подходящо.
    КОЗМЕТИКА ?! вие ме пратихте 3-та глуха дайте примерчета ;д а това Изчистена висулка какво е ако може да обясниш

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Лелее...момчетата колко сте назад!

Изчистена висулка означава някакво герданче което да кажем е само от сребро или от един цвят - нещо семпло

Иначе за козметика има много неща - отиваш в някое магазинче и казваш до 7-8 лева ми предложете някаква козметика за момиче

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Лелее...момчетата колко сте назад!

Изчистена висулка означава някакво герданче което да кажем е само от сребро или от един цвят - нещо семпло

Иначе за козметика има много неща - отиваш в някое магазинче и казваш до 7-8 лева ми предложете някаква козметика за момиче

Град
    Somewhere in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    [b]Лелее...момчетата колко сте назад!
    Назад , Назад колко да съм назад ;p

До тука само 1 козметика ;д нещо друго да предложите ;д btw Мерси за предложенията до тука ;р

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ароматизирани свещи ; коледно сувенирче ; гривничка, герданче ; шал ; шапка + ръкавички ; диадема, нещо за коса (ако носи) ; козметична чантичка ; някакъв комплект за баня .. да речем шампоан и душ гел от една серия ; парфюм / дездорант ; гети ; филм ; CD с песни на обичан изпълнител или състав ...
    Love is everything!

Някакъв козметичен комплект,сребърни обици,сребърна висулка,гривна с интересни мъниста,коледна чаша и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си