- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добро ли е? (моля за спешен отговор)
Hi! Скоро се кана да предложа на едно момиче и искам да кажете мнението си за тези думи (пращам и го като съобщение):
------------------------------------------------------------------------------------------
Здравей!
От много време се каня да ти пратя това писмо... за това казвам направо:
-Обичам те!... Просто по теб съм луд...
Искам да знаеш, че за теб бих се отказал от всичко (метъл, вредни навици и др. простотий), че съм готов да сторя всичко...
Също не те „желая” за това което другите момчета те „желаят”... мисля, че се сещаш какво...
PS: Весели празници! :*
------------------------------------------------------------------------------------------
Ако смятате, че имам някакви грешки (не говоря за правописни) моля да ме коригирате.... Иии според вас ще ме одреже ли?
Благодаря предварително!![]()
По-добре не й го пращай...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По-добре не го пращай,ами й го кажи в очите..
Много по-трогателно ще е,а и тя ще разбере,че ти наистина
я обичаш и си готов на всичко за нея..
- А колкото до това - дали ще те отреже - никой,освен нея
не може да ти каже !!
Успех..И Весела Коледа..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Я се откажи ве,кво и лазиш в краката на тая.Пиши и смс: Може ли да се видим?- при отговор "да" отиаш и й казваш кво мислиш
при отговор "не" незнам вече .. ;х
Не звучи добре, а много заучено и дървено. Пълна простотия е да и го пратиш в интернет. За вас няма ли срещи на живо? Или вече всичко е скайп, фейсбуук, форуми?
пп: (простотии , а не простотий)
You're frozen
When your heart's not open..
НЕ !!! Хиляди пъти е по-добре да и го кажеш на живо, но не по този смешен начин. Просто казваш и че я харесваш много и за теб е много повече от която и да е !
ем ако не е някоя дунда коят няаа се надуе след като и го пратиш ////... добре прари и го ;р![]()
без ПОДПИС ... xD
к'ъф смс....казваш и да се видите сервираш и го на живо...и к'вото стане айде успех и Весела Коледа!На коледа стават чудеса![]()
![]()
![]()
МерсиПървоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
Надявам се наистина на коледа да стават чудеса
![]()
![]()
Няма нищо по-хубаво от това да и го кажеш, гледайки я в очите.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Брат, ше го кажа в наш стил :
A-live, a-live... I am alive, i will never run away
places inside. My heart screams inside with pride
Така, че действай, че после да не си пееш : "I'm just a fagget"
П.С. И мой, само от метъла не ми се отказвай... то по-специално KoЯn не се води чист метъл... ще ме извиняваш, но в тази музика има много повече смисъл отколкото в другите (хайде и рапът е доста добре в текстово отношение), но единствената разлика е, че тук текстовете не се осмислят на секундата, а се осмислят с времето, когато ги слушаш! И са доста ГЕНИАЛНО замислени (и моля без хейтърски коментари)
хЪх...
Добре!!!! Ще и го кажа !!! Благодаря за коража който ми дадохте!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Бих се уплашила с това обичам те и някак фалшиво звучи.![]()
Не го мисли-като се видите я погледни в очите(не втренчено),и без да заучаваш изрази и фрази и кажи какво чустваш.
П.С. Ти у ред ли си... Да оставиш метъла заради момиче.Намери си такава,която ще те приема такъв какъвто си.
Успех и Весели празници.
novasum![]()
nirvana13![]()
Както казаха всички преди мен-кажи и го в очите! Няма от какво да се притесняваш. Тя е човек (предполагам)..
![]()
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
Аве как ще се промениш заради момиче ве? Особено да се откажеш от метъла? Ако не те приема такъв какъвто си, по-добре да не си с нея!
П.С. Весели Празници![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Много е сериозно. Твърдиш, е я обичаш, ще я изплашиш.
А и защо е писмо? Дай на живо.![]()
УСПЕХ!
П.П. На коледа стават чудеса.