- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване до 2 тона
Не става въпрос за изрусяване.. Според вас възможно ли е и ако да, как става? Винаги ли трябва косата първо да се обезцвети до бяло и после да се боядисва допълнително? Знаете ли да съществува някакъв друг начин?
Става въпрос горе-долу за това:
от товадо това
(нюанса мисля че се води пепелно русо или много светло кестеняво)
Според вас възможно ли е без абсолютно обезцветяване?
Мисля, че да. Само, че трябва да държиш съответно боята повече и ако не ти хареса да повториш. Разбира се, по - добре се посъветвай с професионалист, че аз никога не съм се боядисвала и моето мнение е само на теория.
И по - добре отиди на фризьор да те направи с професионална боя.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Според повечето фризьори не ставало, аз затова пускам темаИначе преди време си взех руса боя и се боядисах, получи се нещо подобно.. беше леко оранжево, но пак си беше яко
Иска ми се да избегна оранжевото тоя път... но какъв нюанс русо да взема?
Иначе да, при фризьор отивам да ме боядисва, че съм с дълга коса и просто няма начин да се справя сама![]()
За да не ти се получат оранжеви отенъци ти препоръчвам
Цената е към 14 лв,но си струва
И аз искам да се изсветля до такъв цвят, косата ми е мааалко по-светла от твоята и когато говорих с фрирьорката ми ми каза да си купя такава боя, каквато момичето преди мен препоръча. Освен цвета, косата ставала и лъскава, и по-блестяща от тази боя...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
точно това ми се струва че като морков ще станеш, но не съм сиг ако боята е с някви анти-рижави оттенъци, но пък е безамонячна?Първоначално написано от BobiKr
![]()
Боята е безамонячна и е за освежаване на цвета или за оцветяване на бели коси...или съответно много светли. Няма шанс да изсветли. Но ще потърся подобен нюанс без оранжеви оттенъци, както някой по-горе каза, от амонячните бои.Още утре мисля да пробвам...
Който го интереусва - получи сеИ то доста яко.. Боята е Garnier Color Naturals номер 9.1
![]()
И така, за информация на всички, които са с тъмни коси и искат да получат същия цвят - давайте смело с тази боя, получава се![]()
отровна умолявам те за снимка, само на косата, много ми е интересно, тъй като целя същото, има ли рижаво/оранжево
Без обезцветяванае.
Ще стане с боя по-светла от желания цвят. за да не жълтее - по-сива боя.