- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса на 'Отчаяни съпруги'
Някой чувал ли е за такава джаджа. Вчера видях рекламата в едно списание (ама става на въпрос за чужбина) и баща ми мисли днес да ми я купи. Чували ли сте за такава преса и дали става![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
дай малко повече информация? никога не съм чувала за такова нещо...![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
и аз за първи път чувам.. заинтересува ме наистина я кажи за какво става въпросПървоначално написано от Vikito0o
Hostis Honori Invidia
Ами и аз за тва питам щото и аз вчера за първи път видях рекламата, не знаех, че има такава преса и мисля, че е няква нова. Днес след като я купя ще пусна снимки. Потърсих в гугъл такава преса но не намерих и аз нямам никво инфо![]()
Иначе от списанието мога да кажа, че ракламират две едната е само за изправяне 40 вата макс от тия тъничките аз май няма да зимам тази щот мойта коса си е права мно и няма да я изправям.
Втората 25 вата със 7 приставки за къдрене пък то и с нея ще може да се изправя ако става на въпрос.
А 25 вата малко ли са ?![]()
![]()
Ватовете не се гледат.Новите преси са по-малко вата..за да не дърпат толко ток![]()
^ А ок, успокоих се, щот си помислих кат гледам малко ватове да не би да не струва.Не съм си купувала преса досега и не им разбирам много Ама ще видя, тя не е и от скъпите, но скоро ще се разбере дали ще върши работа![]()
Не можеш ли да сканираш страниците или поне да ги снимаш,че и на мен ми стана интересно![]()
А иначе к'вото и да си говорим 25 вата са си малкоПървата ми преса беше толкова и добре,че беше с метални приставки иначе нямаше да става за нищо
![]()
Ето снимки от списанието
http://prikachi.com/images/473/2777473i.jpg
http://prikachi.com/images/475/2777475z.jpg
Аз съм си харесала първата
До колкото виждам първата има само бутон за включване/изключване,но няма за градусиАз лично не бих си взела преса,на която не може да се избира температурата
Но,както каза и ти,пресата не е скъпа
Щом ти харесва - вземай я.
И моята първа преса беше 25 вата.Чакала съм я 1 час и нещо за да загрее както трябва! защо не си вземеш нещо по изгодно? и все пак ако я оставяш да загрее хубаво може да си я ползваш
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
много фалшиви ми се струват и двете и все пак....бих предпочела втората :P
Hostis Honori Invidia
Ами аз се отказах пък и без тва явно още не са ги напускали в магазините. Мерси за съветите![]()
Ако гледаш пресите с приставки да знаеш освен вафлички, за друго нищо не стават.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Взех си една преса Reno с приставки,12 лв.. изправя перфектно,загрява бързо ии е 28 вата..
shadow4e
кирилица
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
+Първоначално написано от FuckingFreak
Humans need fantasy to be human.