.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Само за момчета !

Така момчета ще ви задам няколко въпроса на които винаги са ми били интересни отговорите .. може да ви се стори малко смешно , но пък всички сме тук за да споделяме и да се консултираме
    Какви момичета предпочитате руси .. кестеняви , с права или къдрава коса ? Има ли значение размера на бюста ?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Виж ся може да е руса с голям бюст, но да е 300кила тъй, че много зависи

инъче си падам по момичета с кестеняви прави коси и лек тен и руси също, но зависи от много неща-относно бюста-нормален, не дъска и не 10 кила цицата, а нормален

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Руса,къдрокоса със зелени очи,средноголеми стегнати цици и стегнат изпъкнал задник)Достатъчно ли е описателно?

Град
    София
    Естествено,че гърдите имат значение.Не държа да са много големи,но да има какво да се пипа и да са стегнати!За косата предпочитам да е права,за цвета няма значение.За очите също,въпреки че черните някак си ме отблъскват нз защо..

Супер фен
    Обичам всички момичета
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Град
    На третия етаж
    За мен най-важно е излъчването на момичето, а това с каква коса не е от толкова голямо значение. Все пак предпочитам с кестенява коса, а за циците няма значение, стига да не са някакво виме огромно, средни - най-добре.
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Аз обичам такива плешифки и където да барна се цица да фащам
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Обичам всички момичета

По темата: Почти всички момчета ще ти кажат, че обичат средните гърди. За косата...ми аз харесвам леко тъмно русо http://www.kosilia.com/im/im_large/tamno-rusa-kosa.jpg (сори, че е перука) нещо такова

Предпочитам къдрокоски аз, някакви кестеняви дали светло или тъмно няма значение гърдите средно големи една C чашка ми е медец
    Хубаво леко изпъкнало дупенце и да някаква чаровна с готино излъчване. Много ме дразнят такива с перверзен поглед...дето искат само някой да ги клати Аз обичам по - невинно изглеждащи девойки, пък какви ще се окажат вече

Град
    Варна, моретоо :)
    Еми... чернокоси, кестеняви и да имат нещо. Да не са плоски дъски я... не знам Абе, то любовта не пита къв е човека отсреща :>
    хЪх...

Цвета на косата няма значение, стига да е естествен.
    Дълга или следно дълга, права или леко къдрава, но не рунтава

Бюста няма значение, стига да са стегнати.

Всичко е много относително, малко хора имат точно определен тип, който харесват !

Град
    МеЛмАк
    Куцо,кйораво,сакато има дупка значи злато но сериозно нямам идея за перфектното момиче,една е по-хубава с права друга с къдрева коса за размера на гърдите,ако кажа,че големи цици не ми харесват ще послъжа малко
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Важното е гърдите да са съразмерни с тялото и да са стегнати.

Среден на ръст мъж, харесва блондинки. И брюнетки. И рижи. А, бе, к'вото дадат. Условие: да има пулс. Или поне да е още топла. Или ако не е топла, поне да има някакъв чар.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    По-малко да говори, поече да лапа и да се вписва в средния ми стандарт за жена.
    Temet Nosce

벨야카

Абе русото е по-добро за украшение, но тези леко мургавите със стегнат задник, черна коса и перверзно излъчване са си за мега добрия секс

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Ами това е въпрос на вкус.
    Аз лично ме кефи права черна коса и с добре изразен бюст...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

права тъмна коса > всичко
    с русото нивгаж съм се не разбирал.

Външността не е от голямо значение..... важното е в главата да има нещо повече от кухо пространство... харесвам най много разумните.....
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Град
    Някаде там
    еми относно цвета на косата нямам претенции но повече ми харесва когато момичето е с права коса или начупена а за бюста да е нещо средно не много малък но и да не е много голям
    Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...

Кестеняви или по-добре с черна коса и да е права косата.Със среден бюст.

Град
    Пловдив
    Колкото е важен външния вид, толкова е важен и характера, затова не мога да дам еднозначен отговор.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от Devil69
    Руса,къдрокоса със зелени очи,средноголеми стегнати цици и стегнат изпъкнал задник)Достатъчно ли е описателно?
    Каква жена ще е това БОГИНЯ ?

Иначе - средни цици (Ц) тъмнокоса кафеви/сини очи
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    не можах да се стърпя ..

Цитирай Първоначално написано от kl34kov
    Външността не е от голямо значение..... важното е в главата да има нещо повече от кухо пространство... харесвам най много разумните.....
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Колкото е важен външния вид, толкова е важен и характера, затова не мога да дам еднозначен отговор.
    ЗА МЕН това са най - смислените отговори!! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си