- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Следи от пудра,фдт...
Остават ли Ви,следи от пудра или фдт по дрехите или яките на якетата? И какво правите,за да няма такива катастрофи?на мен ми се случва доста често,а всъщност никак не се цапота с грим,но ...
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
при мен не се случват такива нещаима едно момиче като се намаже хубаво :d и лятото като се разтече всичките и дрехи ставаха оранжеви
![]()
Hostis Honori Invidia
Е,лятно време една спирала и гланц стигат.![]()
Но сега-ЗИМАТА, като ми излезе някоя пъпка и цапам с пудра и коректорИ все гледам,че на якето яката ми е бяла и се побърквам.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Хубавато нанасяне е важното,никога не са ми оставали петна дори и когато съм си мислела,че са оставали.Няма излишни количества,които да цапат дори и лятото съм окей.
Мен най-много ме дразни-незавършеното мацане на ФДТ,където са пропуснати ушите и челото и ФДТ ти отцепва главата.
Бях омацотила в петък бялата покривка на мама и се изми само с гъба, вода и малко течен сапун![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
FuckingFreak ,случва се!![]()
Сега се замислям,да не би понеже не слагам крем и пудрата,затова да ми фърчи настрани? Утре ще си сложа пък ще видим.![]()