.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Хининовата вода за 200ml струва около 2-3лв.
    А по въпроса с подстригването , явно цялата фризьорска гилдия има една и съща мания , да реже , да скъсява и пак да скъсява без капка милост. Професионално изкривяване ли , що ли. За това като ходите да се подстригвате , и много държите да ви скъсят примерно 10 см , но не повече , казвате , че искате да ви махнат най-много 5. И така евентуално ще получите 10. Разделяте сантиметрите на половина , и казвате толкова. Няма друго решение , до този извод съм стигнала

аз ползвах зеленият шампоан на шаума и порасна, но трябва да го ползваш редовно

На мен лично хининовата вода не ми помогна,даже напротив..имаше обратен ефект като косата ми падаше супер много докато я използвах,спрях я и в момента не мога да кажа,че не пада,но определено не в такова количество..:х Ако искате дъгла и здрава коса трябва да забравите за всякакви уреди (преси,маши,сешуари).. Аз лично слагам чист зехтин с масажни движения по скалпа и след това по дължината,като обръщам голямо внимание на цъфтящите и сухи краища(когато ми се занимава,понеже поне 2 часа трябва да стоя така)..Без преса не мога и затова слагам спрей за защита (професионален е) и след миене я подхранвам с кристали "Сери" и масло на Ейвън "Moroccan Argan Oil" (много съм доволна от тях),но редувам тази процедура с друго масло,което също е професионално и е доста по-скъпо. Косата ми е много мека и жизнена,много съм доволна! Естествено си цъфти,понеже с преса ако не вс ден то през ден я третирам.. Но пък имам една приятелка,която не пипа преса и също и цъфти,така че..:Д Ако се итнересувате ще напиша и имената на професионалните продукти,които използвам )

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Не не не не не енеенененен ;((( Бях на фризьор и ме остригаха като овца! Тооолкова ми е къса косата сега, не мога да се гледам! Уж само връхчетата и кво!? Моля вииии, кажете някакъв начин, нещо с което мога да си възвърна миналата дължина ( и също така дали има някакъв продукт освен травитаминола, понеже не искам да си го мацам на главата)
    и моята направи така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си