- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- апарат LOOP G6600
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Някой да си е взел случайно новия телефон на LOOP > http://loop.bg/hello/mila.html << и дали наистина е 90лв?? Ще се радвам ако ми отг скоро!
I'm the author of my life ...

Ахм. Силно вероятно е да е 90 лв + +- 20 лв такса на месец за разговори. мхмм
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мен много ме радват такива тухлички
то густо, то пусто

мен също! И зареди това искам да разбера за кво става въпрос и дали наистина е толкова пари! ;ppПървоначално написано от Joc
А коя е Мила, извинявайте за офтопика ?
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
И аз мисля да си взема!
В сайта пише, че трябва да е с абонаментна програма LOOP Surf, LOOP 15 и Mega LOOP, а те са както следва 6.90 лв : 0,00 лв. : 9.90 лв. Месечна такса + 4,90 за тела = 10-15лв на месец!, но незнам важи ли това за нови абонати или задължително трябва да си стар абонат!

Примерно аз до сега съм нямал такава карта!
"Евтиното излиза скъпо" важи и за телефоните, още повече ако са купувани от китай на кило и им лепен надпис М-тел, Глобул, Лууп и тн.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега лооп има 2 промоци... едната е за 1 година другата е за 2 години
ако подпишете за 1 година през първите 2 месеца плащате 5 лева (колкото това както казва мила) а след това нормалната такса на лооп (която е 10 лева)
ако подпишете за 2 години през първите 6 месеца плащате 5 лева а през останали период от срока които е година и половина плащате 10 лева
Телефона струва 89 лева и може да се вземе ЕДИНСВЕНО СЪС ВТОРИЯ ДОГОВОР,дефакто трябва да подпишете за 2 години,да дадете 89 лева за телефона и сте вече в мега лооп... освен че трябва да подпишете за 2 години и да платите телефона плащат се още 10 лева някаква първоначална такса и общо всичко става 99 лева
(пак казвам,телефона можете единсвено със ВТОРИЯ ДОГОВОР да го закупите,Тои не се продава отделно ако желаете Тухличката както се казва по горе а единсвено ако станете Лооп абонат,Телефона приема само Лооп карти и Мтелски (по логиката и водафон дали бг,дали ро,дали ру,дали ит и т.н. по държавите но не съм сигурен за тази опция)
Тази информация ви я споделям защото преди 30 минутки си го взех и подписах... като го гледам телефончето е добро и е забавно,чакам сега 2 часа и след това ще го включа и гледам ( 2 часа са нужни да се активира картата там някаде)
По късно ще ударя друг пост със мнението ми спрямо тухличката ( як ееее) и какво включва договора в по мащабен отговор...
Поздрави
ManDariN
Еdit: Моля да бъда извинен за правописните грешки ако има такива,ползвам Фонетичен.

и аз днес си взех телефона само че с договора Мтел Сърф за 120 лева със сим картата, договора е за 2 години, телефона много ме кефи
и преди 20 минути ми се активира картата. :P :P

az si go vzeh oshte na 20 tozi telefona! Nemoga da povqrvam che chak vchera go reklamiraha na 26 !!Първоначално написано от Jus7RuNn3R

Еми... на мен ми казаха, че телефона ти е 90 кинта и ако си с договор за 1 год първите 2 месеца пращаш по 5лв., а после става по 10 на месец))
In this country , you gotta make the money first. Then when you get money , you get the power . Then when you get the power , THEN YOU GET THE WOMAN .!!!

мисля да си го взема... но промоцията важи ли за бъдещи клиенти на лооп ??
След един водафон? който взех с една такава лууп промоция преди година,и половина, и след 2 поправки за 2 месеца, тотално се отказах от тези телефони.

да не си го истарвал или нещо друго че да се наложи поправка
Просто не можете да повярвате, че телефоните Ментел и глабол не стават, нали?
Рекламата верно върши чудеса...
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Наистина не. Просто дисплея му изведнъж стана бял и спря да работи. Това се и случи и след следващите 2 поправки...Първоначално написано от aislado
Сега пък не разбирам защо ментел искат абсолютно винаги да имам една и съща стойност на фактурата...

що бе, аз от толкова години съм им абонат и съм мега доволна, нямам никви грижи и драми с тях, сметкита са ми ок, тарифите са едни от най-изгодните и никога не съм имала надписване на сметка.

+1Първоначално написано от Slaveq

абее по-добре не се лъжете , и аз в началото си виках супер телефон на супер цена , но после като гледах в гуугъл той е няква куча марка , няма кой знае кви екстри и шсе преебе на втория ден .. не си стурва
Що бе аз имам третото телефонче и си е без грешкамисля, че и другите не са по назад...

ами някой знае ли,тоест разбрал ли е до колко памет му е капацитета

Huawei G6600 Passport - това е тела...
И аз вече съм с такъв телефон. Mega Loop ми е тарифният план.
Само че още не съм му разучила "екстрите". Примерно откъде да си сложа различни мелодии за всеки, който ми звъни
или няма такава възможност. И с триста зора успях да вляза във фейсбук през него. Но гледам, че има и скайп, там нещо не се получава работата
Някой може ли да помогне?
Иначе телефонът го взех за 89 лв с абонаментния план за 2 години.