- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Само аз ли нямам Skype???
Здравейте,
от 1-2 часа нямам Skype, имам си интернет, опитах да влезна и от друг компютър, но не става...та се чудя дали проблема е в мен или нещо става сас самия Skype????![]()
![]()
Спокойно всички нямат скайп.Периодично потребителите успяват да се включат, след което отново Skype-клиентът преминава в режим "Извън линия". Представители на Скайп прогнозират, че проблемът ще бъде решен за 12-24 часа.
В същото време този следобед към 16:37 от наш изт......очник се разбра че зад тази "повреда" е замесен руски хакер използващ много лесен и прост експлойт, който можете да го намерите в Exploits секцията на Форума (само че трябва да се регистрирате за да можете да я разглеждате) ! И стига с тези теми за скайпа ее .. голямо чудо!![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Аз нямам от няколко часа. Брат ми пък има. Много странно. А това са глупости, че щели да махат скайпа от България, нали?
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
От България ли?!? То има срив в системата ако ще се маха ще е отвсякъде![]()
![]()
Стига с този скайп бе хора ... Нищо няма да ви стане за една вечер без скайп . Има срив в сисемата за това няма , как не разбрахте - то във фейсбук всеки втори си е писал че няма скайп ..
Аз вчера нямах,но сега вече имам..
И наистина - спрете се вече с тези теми
за скайп,че и на мен ми омръзна..Проблема
беше всеобщ,а не само да е станало нещо на
вашия скайп..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от gLypChenCee
Бе верно беше кофти ситуация ама вие пък едвам го преживяхте, се 1 беше края на света. Опяхте цял фейсбук ;д
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И на мене ми писна във Фейсбук всяка втора публикация да е свързана със скайп,то тоя скайп окопира целия ФейсАз вчера вечерта нямах,и понеже нета ми беше малко бавен и си мислех,че е от него.Чак днеска в даскало разбрах,че доста хора са нямали скайп.
![]()
Първоначално написано от Reaper93
Само аз ли имах скайп през цялото време![]()
![]()
ZaicheNaXeroin