.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

-5 кг до Нова Година

Е , споделете начини ? И как задържате теглото си през зимата ?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Ти малоумна ли си е ?! Има толкова много теми и ти пускаш нова .. и на всичкото отгоре не казваш нищо за теб .. кг, височина .. тц тц

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Ти малоумна ли си е ?! Има толкова много теми и ти пускаш нова .. и на всичкото отгоре не казваш нищо за теб .. кг, височина .. тц тц
    за кво ти е височина и кг, тя казва просто и ясно, че иска да свали 5 кг

Иначе: Не яж след 4ч., спирай всичко тестено, пий единствено вода - без сокове, кафета и т.н., яж зеленчуци, кисели млека..; толкова от мен, останалите да предложат още нещо
    за 1 седмица е малко трудно и доста вредно, но пък не е невъзможно
    предполагам знаеш, че после ще си ги върнеш (дори двойно) и също така вероятно ще свалиш повече мускулна маса отколкото тлъстини
    за това тези неща се планират от по-рано

Град
    bitchville
    Бе точно по празниците ще отслабваш : D Има толкова изкушения....А тия 5 кг,ще трябва да се спукаш от тренировки и здравословно хранене, за да ги свалиш до Нова година... Няма да стане, според мен..
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Цитирай Първоначално написано от mcfly
    Бе точно по празниците ще отслабваш : D Има толкова изкушения....А тия 5 кг,ще трябва да се спукаш от тренировки и здравословно хранене, за да ги свалиш до Нова година... Няма да стане, според мен..
    От здравословното хранене се отслабва бавно (но за сметка на това качествено)
    На нея й трябва супер оскъдна диета, за да ги свали до нова година, което ще се отрази доста негативно върху организма й де, но тя си решава.

И не знам как на бъдни вечер ще караш на маруля или там каквото ще ядеш (ако ядеш изобщо).
    Едва ли някой ще забележи, че си отслабнала с 5кг.

Добре де , може и да не са 5кг , но поне 2-3. И въпросът ми е как задържате теглото си през зимата ?

Хаха, 2кг. са незабележими даже

Не искам да личат толко ами просто да ми е по-леко. Нито съм дебела , нито слаба.. съвсем нормална съм си. По другия въпрос някакви мнения ?

Мега фен Аватара на Infinity
    И какво , като никой не забележи , може пък самата ТЯ да иска да си се харесва. Това понякога е най-важно за доброто самочувствие , нали знаете. Да се чувстваш добре в кожата си , в тялото си е наистина безценно ! Имаш ли воля и силно желание ще можеш да ги свали тези килограми , а това дали ще си ги върнеш зависи само от теб, разбира се и от начина ти на хранене. Мина на салатати и кисело мляко за хет дни и си готова.
    Аз си правя много вкусна зелена салата без мазнина или със съвсем малко чист зехтин - маруля , краставица , чери домати , малко царевица и малко маслинки. Това може да ти е обяда , а за вечеря да ядеш кисело мляко , но нали си знаеш последствията ?
    To infinity and beyond.

Не искам някакви драстични диети има още 1 седмица и мисля ,че и без чак такива ограничения ще мога да ги сваля.Просто исках малко други мнения и предложения

Не трябва 2 кг да са ти пречка да се чувстваш добре в кожата си, може още от сега да започнеш да се харесваш

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    за кво ти е височина и кг, тя казва просто и ясно, че иска да свали 5 кг

Защото има разлика от това дали е 90 кг. или е 55 .. ако е слаба на каквито и лишения да се подлага няма да ги свали тея 5 кг.

Храни се здравословно и прави упражнения. Но недей да спираш след Нова година, когато постигнеш целта си, а продължавай да тренираш и да се храниш здравословно, защото това си е най-вече за твоя организъм, а не как изглежаш.
    А ето една статия, за това как да не качиме допълнително килограми покрай празниците, дано да ти помогне:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D0%B4%D0%B0
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на shadows92
    Хора много е важно да си се тъпчете като прасенца и 5-6 дена преди празника да искате да отслабвате ее ...

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Не мога да разбера що винаги преди да ходите на море или има някакъв празник, решавате, че трябва да отслабвате. Спортувайте редовно и няма да има такъв ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си