... или блаженство?

Привет, драги съфорумници! Аз съм просто едно обикновено момче, от една най - обикновена паланка(Две Могили), със най - обикновенни момчешки интереси(коли, жени, футбол, кей-уан), но сякаш в разрез с тази си обикновенност, от скоро време започнаха да се проявяват признаци на нещо съвсем необикновено(свързано пряко с един от по - горе изброените интереси).
Ще започна със нещо което на пръв поглед може да не ви се стори тясно свързано с темата, но по - нататък ще играе важна роля. Та, то е - имам сестра(със няколко години по - малка от мен, в момента е на 16). Принципно, съм имал приятелки(така наречените "гаджета"), но с нито една от тях не съм се задържал дълго. Не съм сигурен дали причината като цяло е външния им вид, че дори и характера... просто в никоя от тях не съм открил "идеалната". Но от скоро време започнах да осъзнавам, че тази за която споменах("идеалната") всъщност се намира много по - близко до мен, отколкото си мислех. Един ден, когато сестра ми си идваше от училище, взе си душ, и отиде в стаята си за да се облича. Та, понеже компютъра се намира именно там, а аз прекарвам доста време на него, се случи да съм в стаята по същото време. Сестра ми естествено свали халата, и започна да се облича(беше го правила хиляди пъти без притеснение, в мое присъствие). Странното обаче е, че докато предишните пъти се отнасях съвсем с пренебрежение към създалата се ситуация, този път изпитвах невероятно влечение да наблюдавам целия този процес. Мислех си, че е временно, но не се оказа така. От тогава нерестанно се улавям да съм вперил поглед в "задника", и гърдите и. А когато започне да ми говори от непосредствена близост, испитвам неукротимо желание да я зграбча, и да я засвоя. Странното обаче е, че и сестра ми съзнателно създава такива поводи, сякаш за да ме провокира, и неведнъж ми е намеквала, че изпитва по - силни чувства от простата "роднинска обич". Незнам дали това се дължи на факта, че тя е момичето което познавам може би най - добре, и още от ранни години съм натрупвал "привързаност" към нея.
Та според вас, това норлано ли е? По - какъв начин бих могъл да подтисна тези пориви, или напротив! Бихте ме посъветвали просто да се отдам на тях?