Една история за щастието, и за сълзите който пролях аз.Вече два месеца се боря за него - със зъби и нокти.Потъпках достойнството сред най-близките ми приятели, но не защото беше виновен той, а аз самата.Всичко започна когато той ме погледна за първи път, влюбих се от пръв поглед, до този ден за мен "любовта от пръ поглед бе мит".Сърцето туптеше, очите пърхаха, а аз не можех да стъпя на земята, знаех 1е той изпитва нещо към мен, но знаех , че срама му пречи на отношенията ни.Не само срама и разликата в годините ни, която го смушава, тя не е толкова голяма - аз съм с година и няколко месеца по-голяма от него.И така дойде един момент, в който се отдалечи от мен, не че някога е бил близо (говорили сме само един път, другото беше погледи и"здрасти")Когато бях аз с някои от компанията му, защото аз се разбирам много добре с тях, той не смееше да дойде при нас, но вчера ми направи впечатление, че аз бях с един много добър приятел от класа му и си говорехме, в това време той дойде и му стисна ръката.За мен беше добър знак, а когато някое момче от компанията ми говори нещо мръснишко - случва се рядко, моето момче се смее.Всеки ден когато се срещаме се гледаме в очите..Мислите ли че имам шанс с него. моля ви без тъпи коментари, защото съм писала тук няколко пъти и получих само упреци.