- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забавяне на еякулация.
Здравейте на всички.Имам едно въпросче ,което е повече към момчетата ,но може и дамите да пишат ако знаят нещо по въпроса.Искам да попитам за някакви хапченца или методи чрез ,които да си забавя еякулацията ,защото за 15-тина минути и приклювам.Какви методи ползвате и ефективни ли са?
П.П. Искам сериозни отговори не съм на 13 ,а на 21 ,така че моляви да бъдем сериозни.
колко често правиш секс?
и моя приятел беше така..просто като правиш и като усетиш че ти идва..забави малко сменете позата и по-бавно ще свършиш.
Ами около 3 пъти седмично.Сменяме позата ,но въпреки това пак след 1-2 мин и усещам ,че приклювам.Проблема не е в толкова в това ,че свършвам за 15-тина мин (за толкова е без ,а с е повечко) ,а в това ,че искам приятелката ми винаги да е изпитала онова нещо ,което всички го искат.
ами има много заддържащи препарати.
ЗАДЪРЖАЩ СПРЕЙ STUD 100-много ефективен бих казала, също така може и да си взимаш презервативи durex Performa и да си взимаш отвътре мазилото и да си намазваш члена и това е вариянт и по-евтин .
Партньора ми също има този проблем и само това е начина ...
Много ти благодаря за съвета ,ще го пробвам.Първоначално написано от annayordanova
Къв тъпанар тряа си да го направиш това, ве ахахахахахахаххааааааххааПървоначално написано от icobug
Temet Nosce
벨야카
Върховен тъпанар трябва да си!
На мен лично не ми трябват такива. Аз съм бааааааааааааааааааааавен !
Е за тва половината жени са бисексуални или обратни-просто днешните младежи си мислят че само с ръгане се задоволява една жена![]()
WTF..Първоначално написано от umri
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN