.

Виж резултатите на анкетата: Skype става платен от 01.01.2011г !?!?!

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • вярно е

3 10,00%
  • не е вярно

27 90,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Skype става платен от 01.01.2011г !?!?!

е вие как мислите?Че е вярно или не?

Може и да е вярно все пак някой тряя да печели

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    МНОГО ЯСНО ЧЕ НЕ !
    Къде го видяхте това? Скайп да са го написали на сайта си ?
    Или просто някой си го е съчинил?
    Преди 2 години като спряха сайта всички казваха че скайп ще е платен и набутаха Овво. Скайп НЯМА да бъде платен ПЪК!
    Always wanna play but never wanna loose

Да. От компанията още не са го обявили официално, но изтече информация, че програмата вече ще изисква лиценз за да можеш да я стартираш. Приблизителната цена годишно е към 80 лева (39Euro). Все пак не напразно зарибиха толкова народ...Сега слагат пари и много хора ще си го платят...защото не могат без него Първата доза винаги е безплатна Честито...очаквам депресарските теми и масовите самоубийства да започнат веднага

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Да. От компанията още не са го обявили официално, но изтече информация, че програмата вече ще изисква лиценз за да можеш да я стартираш. Приблизителната цена годишно е към 80 лева (39Euro). Все пак не напразно зарибиха толкова народ...Сега слагат пари и много хора ще си го платят...защото не могат без него Първата доза винаги е безплатна Честито...очаквам депресарските теми и масовите самоубийства да започнат веднага

Аз мисля да организирам 1 такова масово самоубийство ако направят скайпа платен в знак на протест
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Никога няма да си вкарат такъв автогол. Защо?

MSN е безплатен.
    ооVoo е безплатно.
    ICQ е безплатно.
    АIM е безплатен.
    Google Talk е безплатен.

Твърде много потребители ще изгубят и няма да са лидерът, който са в момента.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Никога няма да си вкарат такъв автогол. Защо?

MSN е безплатен.
    ооVoo е безплатно.
    ICQ е безплатно.
    АIM е безплатен.
    Google Talk е безплатен.

Твърде много потребители ще изгубят и няма да са лидерът, който са в момента.

Лидер? Хм не знам коя класация визираш...може би е българска, защото в другите страни скайп е почти неизвестен...В Русия е ICQ, USA e AOL+MSN+Jabber, а в Китай си имат някфо тяхно си, в момента не се сещам ама ще питам една китайка да ми напомни. В 50-60% от класацийте до топ 10 скайп е към последните места...а аз поне не го видшх в никоя във топ 5.

ПС:А толкова яко се заформяше масовата истерия преди да се намесиш

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Скайп е световният лидер в международна комуникация и, ако не ме лъже паметта, отговаря за 11% от всички международни обаждания.

Пределно наясно съм какво се котира като програми в САЩ и т.н., но сред повечето ми приятели американци Скайп си става доста по-популярен от MSN, AIM (AOL Instant Messanger се съкращава по-правилно така) в последните година-две. Повечето ми съученици (чужденци са) също ползват основно Скайп.

В Китай има програма, която използва изцяло платформата на Скайп, но позволява на китайските власти да цензурират "лоши" думи и т.н. и за това се казва различно. Но софтуерно си е модифициран Скайп и това си е съвсем официално.

Jabber покрай мен не се използва от абсолютно никой. Нито Yahoo Messanger.

Така или иначе няма да направят платен Скайп...

Ами аз поне използвам много ICQ, вероятно щото си чаткам с доста руснаци и Yahoo. Не, че няма Скайп и при тях. Има си. Скайп имам реално за 15 абоната от който 5 активни и си пиша с 2ма...чат-пат. Иначе съм наясно със скайп истерията...просто не я разбирам толкова...прилича ми на facebook... И месенджъра в китай май беше QQ, по късно като влезе китайката ще я питам със сигурност ама мисля, че беше така. И да на неговата основа е, но ако си говорим кое на кое на осоновата е...Скайп в началото си беше модифицирано ICQ

Ама искам да е платен...ще стане въстание на тийнове :P

Lupus in fabula

80 лв за година хмм нее мн все пак е средство за комуникация скайп

Супер фен
    От цялата работа те ще загубят. Българина търси тънкото (безплатното). Българина по-скоро ще премине на друг безплатен месинджър, отколкото да плаща на някого. Даже някакъв % от българите, да го използват, той ще е много малък, защото повечето им абонати няма да го използват вече. Ние нито за уиндоуси, нито за антивирусни не плащаме, хамоли за това, при положение, че има варианти бол!

100% съм сигурен, че ако изобщо някой ден скайп стане платен, на 2-рата седмица ще се появи друга голяма компания предлагайки същата услуга но безплатно... Така, че както каза "amk933", само Скайп ще загуби от това! Пък и в момента компанията си печели достатъчно!

Overal в света най използван е MSN само тука в България се гърчим със задръстения Скайп.Адано стане платен че да минат хората на MSN.
    Like a decease, spreading death,erasing your existence.

Честно казано преди не можех без Skype,ама сега като има FB примерно хич не ми е до Skype.Пък и има ICQ,MSN,AIM и т.н.,които са FREE.
    (h) Fernando Torres (h)
    (h) Cris Ronaldo (h)
    (h) Leo Messi (h)

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И ко ма ибе няма да умра без скайп, пък и не мисля, че е вярно, щото ква ще им е кирията ако го напарят платен

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    става платен само за разговори

Супер фен
    Много ще се радвам ако няма скайп никога не съм го харесвал.

Ами аз поне използвам много ICQ, вероятно щото си чаткам с доста руснаци и Yahoo. Не, че няма Скайп и при тях. Има си. Скайп имам реално за 15 абоната от който 5 активни и си пиша с 2ма...чат-пат. Иначе съм наясно със скайп истерията...просто не я разбирам толкова...прилича ми на facebook... И месенджъра в китай май беше QQ, по късно като влезе китайката ще я питам със сигурност ама мисля, че беше така. И да на неговата основа е, но ако си говорим кое на кое на осоновата е...Скайп в началото си беше модифицирано ICQ

Ама искам да е платен...ще стане въстание на тийнове :P
    Скайп представлява P2P (peer-to-peer) мрежа, докато ICQ си е чист клиент-сървър месинджър. Как по-точно скайп е бил модифицирано ICQ
    Стига лъгал хората...

ПС: Според информация от 2009-та година в Скайп има 521 милиона регистрирани абоната, а през 2010-та чрез скайп са проведени 13% от международните разговори.
    Това хич не прилича на масов месинджър, ама хич.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Откъде пак сте чули тази простотия ??
    Няма такова нещо - както и казаха "Само скайп губи,ако го
    направи платен"..
    Дишайте спокойно.. !!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Еми не е простотия, защото има популация, колкото фейсбуук, пък приходите на скайп са в пъти по-малки от тези на фейсбуук. До сега поддръжката му е зависела от абонатите, т. нар. Супервъзли. Който се интересува, може да потърси из гугъл, пише относно тях. По интересен начин е изградена структурата на скайп. Приходите им за първите 6 месеца мисля че бяха $ 400млн. което е твърде малко, за около 500 милиона абоната. В момента изграждат Мегавъзли, което са огромни разходи за сървърни машини и тяхната подръжка. Само 6% от абонатите на скайп използват платените им услуги, което е твърде малко и е съвсем вероятно скоро някои неща да станат платени, я разговорите, я целия скайп. Просто няма да са в състояние да поддържат сървърите си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си