- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си поддържате бретона?
Имам бретон на една страна, по-дългичък е. Обаче постоянно ми пада пред очите, сякаш е прав и става супер гадно. Ако не нося някоя малка фибичка постоянно трябва да си го оправям...Някой знае ли как да го задържам на една страна?
Нещо подобно е.
Оф заглавието ми е объркано. трябваше да пише задържате xDD
Ами изсуши го на тази страна, на която искаш да е и просто докато изсъхне го премятай назад.Постоянно с ръка го глаис както си искаш, докато сушиш.Егати тъпото обеснение ...
После може с малко лак да си го фиксираш, но пръскай отдалече.
Big or small, lies are lies!
И аз имам бретон на една страна отскоро,изправям го и не ми пречилОбаче както попринцип съм къдрава във влагата ме е много страх да не се накъдри,че става една..![]()
с лак, да![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
само с лак
Хващаш го с пресата отгоре и завърташ пресата (като при правене на букли) държиш малко после минаваш с пресата по дължината, лак - отдалеко пръскаш да не стане гаф и ако искаш го рошиш с ръка и сешоар за обем. Сладко се получава :P
Първоначално написано от whitebunny
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от LaChupacabra
аз го изсушавам с кръгла четка и сешоар и е муцка![]()
Ако си лизната, не се надявай да го оправиш. Аз съм така и никакъв бретон абсолютно не мога да нося.![]()
+Първоначално написано от titinkaa
оф всичко мн.добре ама айде стига километрични цитати![]()
С лак.
Humans need fantasy to be human.
Ох май ще се наложи да си купувам нов сешоар, че моя е счупен.![]()
Аз със сешоар си го суша на една странаи той си застава.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..