.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    ..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Абе аз не мога да разбера,какво значи за вас мъжете "Първия винаги се помни"?!Съвсем нормално е да помня кой ми е бил първия,както помня и кой ми е втория!!!Или пък смятате,че си спомяме за първия с много любов и нежност?! Че го имаме за Бог?! Или пък е най-стойностния мъж за една жена и никой друг не може да се сравни с него?!
    +1

И ако това очаквате няма да стане :P
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Голям фен Аватара на akinom
    О, не.. нямам такива наблюдения! :- ))
    ......
    Някои дори гледат на това с насмешка.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

NomNomNom обаче е някаква много повярвала си
    ...

То все едно по това ще ги подбира човек, хъхъ. Да си първи за някого си е важно и сантиментално, но девствените момичета не са някакво стъпало НАД другите..

Да, чак дразни.

NomNomNomм, разбрахме ти мнението, спри да се налагаш все едно си за пример, след като си една от многото.
    Поредната забележка към теб.

За другите може по друг начин да стоят нещата, не се бъркай
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Shia
    Аз винаги ще си помня първия път ,защото знам какво правих.И не е вярно,че девствените не могат да знаят как да задоволят момчето-има достатъчно материал и четиво за това,зависимост колко се интересува момичето.
    Девствеността я има ,за да се загуби
    не да я хулят...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Ако момчето знае как да си свърши работата, дори и момичето да е неопитно няма да е от знаечение

Град
    Пловдив
    Ооо втори път, не... Простоо не мога да издържа на постоянните повторения на "Спри, по-бавно, вън, не вътре, кръв има ли". Такава мъка няма... Не е за мен тази професия, ключарството
    И аз винаги ще копнея за плътта ти , винаги ще жадувам кръвта ти...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    Колкото По-опитно момиче,толкова по-голямо удоволствие на мъжа
    глупости ..

Ако не е някоя малка пикла ще го запомни!!
    От момчета покрай мен по - често съм оставала с впечатлението, че харесват девствените и определено не биха изпуснали шанса си с едно такова момиче!! .. (:

п.п. "девственички" ..

Град
    Варна, моретоо :)
    Еми, да... но по чисто социопатични причини
    хЪх...

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    глупости ..

От момчета покрай мен по - често съм оставала с впечатлението, че харесват девствените и определено не биха изпуснали шанса си с едно такова момиче!! .. (:

п.п. "девственички" ..
    Eми да го помни това е самата истина
    Явно команията ти е такава и не се оглеждаш наоколо как е говорите като от едно време
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Re: Момчетата харесват ли девственички?

Цитирай Първоначално написано от nikiTANEV
    Цитирай Първоначално написано от TheTeen
    Съжалявам,ако за пореден път има такава тема,но не намерих .Та въпроса е ясен,кажете момчета падате ли си по девственички или обичате по-опитните момичета
    В моя случай и двамата бяхме девствени, но беше страхотно първия път. От тогава става все по-добре и по-добре. А директно по въпроса - ако момчето я обича, няма да има никакъв проблем - все пак ще има и следващ път и тя ще задобрява. Но ако искаме секс за една вечер, естествено, че ще предпочетем някоя по-опитна.
    На 100 % съм съгласна с тебе!!! Ако я обича, това ще е най-малкият проблем, даже би се зарадвал, че ще и е първият.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

За мен е важно да ми харесва момичето. Ако е девствена добре. Обаче ако не е какво толкова. Щом ми допадне значи всичко е наред.

Каква кола предпочитате,2-ра ръка карана от 5 човека и накрая от 1 мазен циганин или чисто нова.Хващате ми логиката нали...предпочитам аз да си я обяздя

Цитирай Първоначално написано от Mario95
    Каква кола предпочитате,2-ра ръка карана от 5 човека и накрая от 1 мазен циганин или чисто нова.Хващате ми логиката нали...предпочитам аз да си я обяздя
    Браво, сравнявай момичетата с коли. По твойта логика, сички да седим дествени докато не срещнем 'единствения' и не се омъжим, да не станем втора ръка. А как да срещнем единствения ако не сме го пробвали? Или хайде да караме по логиката на 19 век, където не е прието жените да имат каквато и да е била сексуалност.
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Не не въпроса е предпочитате.Аз нямам нищо против....как да се изрязя не девствените момичета.Това беше доста ....основно,повърхностно изказване.Да е красива,да се обичаме дреми ми на к*ра дали някой я е оправял преди мен

Според мен това си е един вид бонус и на мъжа му е по готино поне мен ме кефи да е девствена естествено дали е девствена или не това не е на 1-ви план но си е бонусче Някакси когато отнемаш девственоста.. на момичето тя не знае какво прави и се оставя в твоите ръце а ТОВА ТЕ КАРА да се чувстваш СПЕЦИАЛЕН другото което е повечето момичета са доста теснички което още повече допринася за хубаво изживяване.. и ако някога примерно пак попадна на девствена това определно ще ме очарова и да се надявам и да съм първият Но вече е ГОЛЯМА РЯДКОСТ да видиш девствена която е на повече от 16-7 г.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    глупости ..

п.п. "девственички" ..
    хей

ПТ-има ли значение? Сякаш връзката се крепи на единия секс
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

+1,защото към 30 имам чуството че жените почват да правят секс,като за последно a и знаят къде кога и как "да натиснат",така си е,няма спор в това.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    харесвам...що не?!? но опитната си е друга работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си