- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчетата харесват ли девственички?
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
+1Първоначално написано от nikitka_
И ако това очаквате няма да стане :P
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
О, не.. нямам такива наблюдения! :- ))
......
Някои дори гледат на това с насмешка.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
NomNomNom обаче е някаква много повярвала си![]()
...
То все едно по това ще ги подбира човек, хъхъ. Да си първи за някого си е важно и сантиментално, но девствените момичета не са някакво стъпало НАД другите..
Да, чак дразни.
NomNomNomм, разбрахме ти мнението, спри да се налагаш все едно си за пример, след като си една от многото.
Поредната забележка към теб.
За другите може по друг начин да стоят нещата, не се бъркай![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз винаги ще си помня първия път ,защото знам какво правих.И не е вярно,че девствените не могат да знаят как да задоволят момчето-има достатъчно материал и четиво за това,зависимост колко се интересува момичето.
Девствеността я има ,за да се загуби
не да я хулят...
Ако момчето знае как да си свърши работата, дори и момичето да е неопитно няма да е от знаечение
Ооо втори път, не... Простоо не мога да издържа на постоянните повторения на "Спри, по-бавно, вън, не вътре, кръв има ли". Такава мъка няма... Не е за мен тази професия, ключарството![]()
И аз винаги ще копнея за плътта ти , винаги ще жадувам кръвта ти...
глупости ..Първоначално написано от annayordanova
![]()
![]()
Ако не е някоя малка пикла ще го запомни!!![]()
От момчета покрай мен по - често съм оставала с впечатлението, че харесват девствените и определено не биха изпуснали шанса си с едно такова момиче!! .. (:
п.п. "девственички" ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми, да... но по чисто социопатични причини![]()
хЪх...
На 100 % съм съгласна с тебе!!! Ако я обича, това ще е най-малкият проблем, даже би се зарадвал, че ще и е първият.Първоначално написано от nikiTANEV
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
За мен е важно да ми харесва момичето. Ако е девствена добре. Обаче ако не е какво толкова. Щом ми допадне значи всичко е наред.
Каква кола предпочитате,2-ра ръка карана от 5 човека и накрая от 1 мазен циганин или чисто нова.Хващате ми логиката нали...предпочитам аз да си я обяздя
Браво, сравнявай момичетата с коли. По твойта логика, сички да седим дествени докато не срещнем 'единствения' и не се омъжим, да не станем втора ръка. А как да срещнем единствения ако не сме го пробвали? Или хайде да караме по логиката на 19 век, където не е прието жените да имат каквато и да е била сексуалност.Първоначално написано от Mario95
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Не не въпроса е предпочитате.Аз нямам нищо против....как да се изрязя не девствените момичета.Това беше доста ....основно,повърхностно изказване.Да е красива,да се обичаме дреми ми на к*ра дали някой я е оправял преди мен![]()
Според мен това си е един вид бонус и на мъжа му е по готино поне мен ме кефи да е девствена естествено дали е девствена или не това не е на 1-ви план но си е бонусче![]()
Някакси когато отнемаш девственоста.. на момичето тя не знае какво прави и се оставя в твоите ръце а ТОВА ТЕ КАРА да се чувстваш СПЕЦИАЛЕН
другото което е повечето момичета са доста теснички
което още повече допринася за хубаво изживяване.. и ако някога примерно пак попадна на девствена това определно ще ме очарова
и да се надявам и да съм първият
![]()
Но вече е ГОЛЯМА РЯДКОСТ да видиш девствена която е на повече от 16-7 г.
![]()
![]()
хейПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
ПТ-има ли значение? Сякаш връзката се крепи на единия секс
+1,защото към 30 имам чуството че жените почват да правят секс,като за последно a и знаят къде кога и как "да натиснат",така си е,няма спор в това.Първоначално написано от annayordanova
![]()
харесвам...що не?!?но опитната си е друга работа
![]()
![]()