Да ти каже "няма да ти пусна, докато не станеш на 18" не звучи много като причина да го обичаш
Да. Хора, които се обичат, искат да са заедно, желаят се и искат да правят секс с другия. Когато имаш една сериозна връзка с някой, просто в теб се появява желание да си с този човек. И някак си не ми се връзва идеята ние много се обичаме, той е най-прекрасното момче, имаме сериозна връзка, обаче аз няма да му пусна докато не стана на 50. И какво чакаш? Да си девствена още Х години и така да си примерно момиче, а не като днешната провалена младеж. Ако искаш нещо го правиш, а не се водиш по разбиранията на обществото ни.
А това ще се омъжиш ли за мен са просто думи. Мислиш, че някое момче от тук не може да ти ги каже ли? Много хора могат да изглеждат адски сериозно и в същото време да дрънкат адските глупости. И аз съм го правила. Имаш толкова много време пред теб. След 5 години може да не се понасяш с този човек. Когато ти дойде времето, ще говорите наистина сериозно за това. Сега просто хипотетични работи. Няма смисъл.
И един фактор, който в момента 100% пропускаш. Представи си всичко ви е перфектно, обичате се, разбирате се, обаче правите секс и той просто не струва. Тогава какво? Ще се омъжиш ли за човек, с който няма страст, няма желание, няма химия? Защото сексът е фактор и той оказва не малко влияние в една връзка.