Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Да ти каже "няма да ти пусна, докато не станеш на 18" не звучи много като причина да го обичаш
Да. Хора, които се обичат, искат да са заедно, желаят се и искат да правят секс с другия. Когато имаш една сериозна връзка с някой, просто в теб се появява желание да си с този човек. И някак си не ми се връзва идеята ние много се обичаме, той е най-прекрасното момче, имаме сериозна връзка, обаче аз няма да му пусна докато не стана на 50. И какво чакаш? Да си девствена още Х години и така да си примерно момиче, а не като днешната провалена младеж. Ако искаш нещо го правиш, а не се водиш по разбиранията на обществото ни.
А това ще се омъжиш ли за мен са просто думи. Мислиш, че някое момче от тук не може да ти ги каже ли? Много хора могат да изглеждат адски сериозно и в същото време да дрънкат адските глупости. И аз съм го правила. Имаш толкова много време пред теб. След 5 години може да не се понасяш с този човек. Когато ти дойде времето, ще говорите наистина сериозно за това. Сега просто хипотетични работи. Няма смисъл.
И един фактор, който в момента 100% пропускаш. Представи си всичко ви е перфектно, обичате се, разбирате се, обаче правите секс и той просто не струва. Тогава какво? Ще се омъжиш ли за човек, с който няма страст, няма желание, няма химия? Защото сексът е фактор и той оказва не малко влияние в една връзка.