.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ужас!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Ей такъв тип "момчета" окачествявам като кифльовци. Много са ми смешни и гадни отстрани Разбирам да се поддържат и да държат на външния си вид ама чак пък толкова...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89

Ей такъв тип "момчета" окачествявам като кифльовци. Много са ми смешни и гадни отстрани Разбирам да се поддържат и да държат на външния си вид ама чак пък толкова...
    втория и третия са егати отвратителните...

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Цитирай Първоначално написано от beautifullslayer
    Моляяя да обсъждаме кифльовците !
    Какво толкова искаш да обсъждаш? Мисля, че вече всички разбраха. Пък и какво толкова против имаш тях? Ходила съм с 2-ма такива "фешъни", вярно, че мислеха повече за външния си вид, но.. Иначе имам 1 приятел такъв, който е гей, и мога да ти кажа, че е по-добре от приятелка момиче. Всъщност до някаква степен е същото. Но все пак момиче без поне 1 приятел гей?! Има ли такива?! Аз поне не познавам..
    Всъщност аз нямам
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Дааа и тея ако се пишат за 'момчета'. Ужас

Град
    Русе
    Не,не тези снимки ме потресоха..направо ме разчувстваха.Ама те станали по-нежни от момичетата в една връзка!Направо да си гадже с такова момче е като връзка с две момичета ...

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    ОМГ!!! Бати ии "момчетата" !!! Не знам, досега не бях виждала някои да се снима със лак за коса и дък фейс (момче) !!! Смешки
    I hate cold-blooded people !!!

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Чак с оскубани вежди и със надписи по снимките, и прически тип Yu-Gi-Oh!!! ( разликата е, че Yu-Gi-Oh ме кефи донякъде )
    П.п Съжелявам, за двойният пост
    I hate cold-blooded people !!!

Град
    Косаааааата брат. А може да бъдат толкова хубави, ако се обличаха нормално, и ако си пострижат косата.

Град
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Моляяя да обсъждаме кифльовците !
    Какво толкова искаш да обсъждаш? Мисля, че вече всички разбраха. Пък и какво толкова против имаш тях? Ходила съм с 2-ма такива "фешъни", вярно, че мислеха повече за външния си вид, но.. Иначе имам 1 приятел такъв, който е гей, и мога да ти кажа, че е по-добре от приятелка момиче. Всъщност до някаква степен е същото. Но все пак момиче без поне 1 приятел гей?! Има ли такива?! Аз поне не познавам..
    Всъщност аз нямам
    Не е късно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Аау кифло, сериозно интелигентна си.. Прекланям се пред знанията ти по химия, професоре
    А сега сериозно, химията от доста време не ми е в приоритетите, следователно от доста време не съм чел, следователно има доста неща, които съм позабравил.Задачата, която толкова се буташ да ми я дадеш, прати ми я на лично, ако желаеш, може и да мога да я реша, може и да не мога За жалост по химия не мога да се похваля със обширни знания в някои области, но имам и силни части. И пак не ме интересува дали знаеш, или не знаеш повече химия от мен, одавна не ми е в приоритетие
    не бутам никва задача. След признанието ти виждам че няма смисъл и също мисля че няма смисъл да спорим повече.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Божеее, че те на олимпиадите само някви задачи за хора с IQ 150 дават. Отишла на няколко състезания и вече ще става химик.

FYI, на повечето хора хич не им пука за химия точно, тъй че няма смисъл да им даваш като някакъв тест за интелигентност да ти решават задача по химия.

айде отиди ти постигни резултатите ми и тогава пиши. щото така е лесно без да си запозната да пишеш

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Божеее, че те на олимпиадите само някви задачи за хора с IQ 150 дават. Отишла на няколко състезания и вече ще става химик.

FYI, на повечето хора хич не им пука за химия точно, тъй че няма смисъл да им даваш като някакъв тест за интелигентност да ти решават задача по химия.

айде отиди ти постигни резултатите ми и тогава пиши. щото така е лесно без да си запозната да пишеш
    Постигни ти моите резултати по други предмети. Само дето теб не те интересуват така, както на мен не ми пука за химия. Няма смисъл да се фукаш с това, че си отишла на няколко олимпиади, защото никого не впечатляваш. Нито те доказва като умна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx

Постигни ти моите резултати по други предмети. Само дето теб не те интересуват така, както на мен не ми пука за химия. Няма смисъл да се фукаш с това, че си отишла на няколко олимпиади, защото никого не впечатляваш. Нито те доказва като умна.
    аз не се фукам..и да признавам че съм слаба по други предмети но те не ме интересуват. както теб това..така че няма смисъл да се спори.

Супер фен Аватара на Shia
    Йо,аз пък съм специалист по Корабни науки и знам повече от един средностатистически развит човек и то,защото просто образованието ми го налага да знам Корабни науки,неща,които от обща култура нямат приложение.
    Кой добър в химия,кой като мен в корабите не е до интелигентност,а до личностно развитие в сфера интересуваща го.
    Няма логика да се хапете така...

Кифлювците са яки т.е тип момче,който без нужната прическа и ясно изразените кифлюфски дрехи би бил годен екземпляр за връзка,не че сега не са ,но вида им е пречка за други индивиди.Като тези БРАТЯ двама по горе.Яки са в лице и тела,но външния им вид ги заклеймява...

Град
    Dreamworld
    Ех, Кифло, като те гледам тебе каква си, колко си потенциална и какви изказвания постваш.. представям си тебе в мъжки пол.. оле пък аз си мислех, че ти си единствен индивид
    Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Теми за "Кифла","Фешъни","Емота" и сега "кифльо"....
    Стига сте обсъждали хората..Те осъзнават какво правят,нека
    продължат - щом им харесва,ние нямаме право да им се бъркаме..
    Всеки си има личен живот и никой няма право да се
    бърка в него..

Много добре казано!!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Няма такова нещо. Момчетата се делят на нормални и педерасти.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си