- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кифльо ( за момчетата )
Ей такъв тип "момчета" окачествявам като кифльовци. Много са ми смешни и гадни отстраниРазбирам да се поддържат и да държат на външния си вид ама чак пък толкова...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
втория и третия са егати отвратителните...
Всъщност аз нямамПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Не,не тези снимки ме потресоха..направо ме разчувстваха.Ама те станали по-нежни от момичетата в една връзка!Направо да си гадже с такова момче е като връзка с две момичета ...
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!
ОМГ!!! Бати ии "момчетата" !!! Не знам, досега не бях виждала някои да се снима със лак за коса и дък фейс (момче) !!!![]()
![]()
Смешки
I hate cold-blooded people !!!
Чак с оскубани вежди и със надписи по снимките, и прически тип Yu-Gi-Oh!!! ( разликата е, че Yu-Gi-Oh ме кефи донякъде )
П.п Съжелявам, за двойният пост![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
не бутам никва задача. След признанието ти виждам че няма смисълПървоначално написано от muscle
![]()
и също мисля че няма смисъл да спорим повече.
Първоначално написано от WaterLilly
айде отиди ти постигни резултатите ми и тогава пиши. щото така е лесно без да си запозната да пишеш![]()
Постигни ти моите резултати по други предмети.Първоначално написано от xxKiFlAxx
Само дето теб не те интересуват така, както на мен не ми пука за химия. Няма смисъл да се фукаш с това, че си отишла на няколко олимпиади, защото никого не впечатляваш. Нито те доказва като умна.
аз не се фукам..и да признавам че съм слаба по други предметиПървоначално написано от WaterLilly
но те не ме интересуват. както теб това..така че няма смисъл да се спори.
Йо,аз пък съм специалист по Корабни науки и знам повече от един средностатистически развит човек и то,защото просто образованието ми го налага да знам Корабни науки,неща,които от обща култура нямат приложение.
Кой добър в химия,кой като мен в корабите не е до интелигентност,а до личностно развитие в сфера интересуваща го.
Няма логика да се хапете така...
Кифлювците са яки т.е тип момче,който без нужната прическа и ясно изразените кифлюфски дрехи би бил годен екземпляр за връзка,не че сега не са ,но вида им е пречка за други индивиди.Като тези БРАТЯ двама по горе.Яки са в лице и тела,но външния им вид ги заклеймява...
Ех, Кифло, като те гледам тебе каква си, колко си потенциална и какви изказвания постваш.. представям си тебе в мъжки пол.. олепък аз си мислех, че ти си единствен индивид
![]()
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
Първоначално написано от SmilezZz
Много добре казано!!!!![]()
Няма такова нещо. Момчетата се делят на нормални и педерасти.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick