- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво би направил ако...?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ще изпищя и ще изтичам да най-близката чешма да се измия или направо ще си съблека дрехите
.
Какво би направил/а ако хванеш двама (или повече) от учителите ти в крачка?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ще се спукам от смях
Какво ще направиш ако паднеш пред публика на състезание по ски?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ем нищо
Какво ще направиш ако ти изключат нета за година?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
ще излизам повече навън
Какво ще направиш ако си на първа среща с гадже и тъкмо тръгвате да се целувате и в този момент баба ти се провиква от някъде : '' На баба детето оо бабината/ния тя/той''?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ами,ако е едната ми баба може да се направя,че не я познавам и да си целуна момчето,а ако е другата отивам да я вида

а ти,какво би направил ???
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

оо, не искам да си го помислям

същото