Цитирай Първоначално написано от nk
Преди време се запознах с едно момче , което много ми допадна . Той по характер се пада женкар. Още първия път , когато се запознахме той започна ме сваля . Адна ме в скаип и започнах ме да си пишем . Често го срещах , когато се прибирах от тренировки , през това време , в което той е флиртувал с мен в последствие разбрах , че е ходел с една моя много добра приятелка.След като скъсаха започна да ми пише ида ме кара да се видим , аз се пречупих и се видях ме . Бяхме заедно , цяла вечер го правих на луд и го карах да ми ходи след г*за (с извинения) , което при него не се случва често да ходи след някое момиче . За малко останах ме сами за една тъмна улица , той ме целуна но аз го отрязах , после тръгна да ми казва нещо . при което аз му казах ,че тази вечер сме само приятели .Скоро бяхме заедно на дискотека цяла вечер ме прегръщаше но не се опита да ме целуне отново . Наскоро разбрах ,че е тръгнал с едно момиче , като я видях на снимки от една гледна точка ми стана ясно защо е с нея , може би тя му дава това което аз няма да му пусна .Искам го за мен,искам да си върна ! Благодаря Ви !
ами значи ще бъда кратък-да го отрезваш и да не му позволяваш да те целуне е той просто е женкар и не търси връзки не съжелявай просто търси Секс ти не даваш да те доближава и те отрезва ем знаеш къв е ем се влюбваш, виж резулта та.