Чувствам се тъжно и адски зле. Причината поради, която съм така е момче.. както обикновено. На 13г. съм, а той е на 17. Разбра, че го харесвам и ми каза, че съм му симпатична и че ме харесва, но съм много малка. Прав е няма спор, но моя приятелка му е показвала снимки на други момичета на същата възраст и той пак е казал, че ги харесва. По принцип му се носи слава на женкар и в нашето село(от едно и също село сме, но от различни градове) никой не говори добро за него. Та причината поради, която се чувствам така е че отдавна не сме се чували или писали. През цялата ваканция е на село, там има компютър, но постоянно е навън с приятели. Много ми е тъжно, заради факта, че не си пишем, също така че не ме приема на сериозно. Когато си говорим темата е една и съща – кога ще ми пуснеш, колко гаджета си имала, как искаш да ти е първия път. Незнам какво да правя. Правя всичко каквото той поиска. Искаше моя снимка по бельо направих си така дадох му я. Искаше и да излизам няколко пъти на село с него, но нямах тази възможност иначе бих излязла. Имам му много голямо доверие, пък и той е печен, колкото и да говори за секс.. разбирам го на 17 е нормално е. Оплаквам се на приятелка, че немога без да имам някаква връзка с него, изливам си чувства ми и съвета й беше да му кажа всичко това, което на нея. Бях и казала че имам нужда да поддържам връзка с него, че е супер важен, че ще направя всичко което поиска. Нямам тази смелост да му го кажа в очите, защото незнам как ще реагира. Дали ще ме приема на сериозно или ще ми се изсмее и повече няма да ми проговори. Досега винаги е разбирал когато му говоря сериозно, но това е много по-сериозно. Проблем е също така, че плача за най-малкото нещо. Днес ме избазикаха, а аз се разплаках и се разсърдих. Крив ми е целия свят. Държа се ужасно със всички, незнам какво да правя. Нашите не ме разбират и неискат да ме пуснат да си отида на село и да го видя. Другата ми приятелка, която живее на село и почти всеки ден излиза с него и другите му приятели, постоянно ми говори за него и знае, че ме наранява, но го прави нарочно. Наистина незнам как да се оправя какво да правя, как да постъпя. Много объркано го обясних, но се надявам да ме разберете и да ми помогнете…Предварително се извинявам за всичките си правописни и пунктуационни грешки, но в момента ревяща пича всичко това..