- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вежди - Бързорастящи ???? :(
Здравейте имам един въпрос към вас . Нормално ли е след оформяне на веждите да ми растът след 2-3 дена, а аз съм на 16 години ? И може ли този проблем с това някак си да се забави растежа ?
Надявам се че темата е в съответния раздел !![]()
![]()
Моите вежди са същите, напълно нормално е (и много дразнещо). Обаче се радвай, че веждите ти растат, така може да променяш формата лесно ако не ти харесва. Има хора на тази възраст чиито вежди не растат изобщо, а са съвсем тънички с по 2 косъма
това обаче сочи, че има някакъв хормонален проблем.
И не ги скуби много тънко ! Нито е модерно, нито е красиво, а може после изобщо да не пораснат отново.
Да така е много дразнещо и моите вежди каквито са големички направо ми писва да ги скубя. Ето вчера ходих на козметик, направи ми формата всичко точно, нямаше един косъм отдоло и познай неска ставам и вече 2 косъмчета много леко се подават![]()
същата съм и аз.
Всеки ден се налага да ги оправямпо малко,
защото на единия ден 5 косъмчета от долу, на другия 10 отгоре, на третия останалите и докато свършат, започват първите и така![]()
Не мисля, че може да се забави или поне не съм чувала, но е нормално.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
и аз съм така, но това е само в пубертета, после сами изтъняват
И моите вежди много бързо растът за това не ходя на козметик защото само ще си дам парите![]()
![]()
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
хм
между другото така като ти гледам ника май си момче ..
На вас още по-бързо ви растът съм забелязала
от опитите да махам на татко третата вежда ..![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Съвсем нормално е. Аз мисля, че почти при всеки човек е така (почти при всеки, не при всеки). И аз съм така.
Чакай малко, ти си момче и си скубеш веждите ?
По - добре като ходиш на фризьор да помолиш леко да ти ги подстриже, но да ги скубеш....
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Не виждам лошо момче да се поддържа, предпочитам да съм с оформени вежди отколкото с 2-3 пръста вежди ?
Не, просто икам да кажа, че колкото повече ги скубеш, толкова по ще ти растът, при момичетата това е неизбежно, така или иначе трябва да си ги скубем, но ако веждите ти не да много дебели, по - добре недей да ги скубеш. ( лично мнение )
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Така е. Майка ми си прави на 4 дена. Винаги отскубва по-малко от 10 косъмчета.Първоначално написано от ri41
Моите растат адски бързо, но в началото (пънче ли, какво му се вика) е там един месец им трябва. Като ги бях издълбала, бая чаках.
скуби ги,но недей да прекалявашПървоначално написано от DivaKa9876
![]()