.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Спешно искам отговор?!?!

направих го с гаджето ми,без презерватив,мисля че той не свърши,аз не съм в цикъл,има ли някаква вероятност да забременея и каква е тя?

Re: Спешно искам отговор?!?!

Цитирай Първоначално написано от petya1993
    направих го с гаджето ми,без презерватив,мисля че той не свърши,аз не съм в цикъл,има ли някаква вероятност да забременея и каква е тя?

Вероятност има макар и малка... Какво значи "мисля че той не свърши" aко не си сигурна го питаи или по добре направо ходи си вземи хапче... може и да е свършил но и него да го е хванало шубето и да не ти е казал...

а да но щом не съм в цикъл тва не играе ли няква роля?

Ти да не мислиш, че само в цикъл се забременява
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

еми не,ама кажете кво да правя.... страх ме е все пак.....

Ти би трябвало да знаеш, защо питаш?

Нали ти си решила предварително да е без презерватив и си знаела какво ще се случи.

Говори с момчето какво е правил и какво не в теб.
    Виж дали си с овулация.
    Ако е свършил - пий хап. Ако си в овулация също има шанс, но зависи той какво е направил.
    Но преди всичко не пий хап за глупости, шото уврежда здравето ти и ще имаш проблем с цикъла след него.

Другя път се подготви със знания и тогава вземай решения.
    Все едно да скочиш от самолет, ама да не знаеш с парашут ли си, не си ли....
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Русе

Re: Спешно искам отговор?!?!

Цитирай Първоначално написано от petya1993
    Ама след като сега се притесняваш не помисли ли преди това какво може да се случи след като не използвате предпазни мерки?По-добре,за да си сигурна си купи тест за бременност и ще видиш всъщност какво става.Но другия път ти препоръчвам да бъдете малко по-предпазливи.. да не се окаже поредната 17-годишна майка

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

добре де,а след колко време да го направя теста,някви задължителни препоръки?

Град
    Русе
    Ами,мисля че няма точно определено време,но използвай surecheck,защото те са най-точните според мен!!!

а някакви признаци на първо време?

Град
    Русе
    Гадене,заъсняващ цикъл(т.е. с повече от месец),чувствителни и болезнени гърди...те признаците са много,при всеки са различни

да но тука за 4-5 дена може ли да си проличи нещо? И след това да правя тест или?

Град
    Русе
    Ами зависи при всеки признаците се проявяват по различно време,при някой по-рано ,при други по-късно,но въпреки това купи си тест и виж ,независимо дали има признаци,защото без презерватива си е рискована работа и може да се случи нещо

Град
    Варна, моретоо :)
    Защооооо? Защо, Господи, си създал и такива малоумни същества
    хЪх...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    статистически погледнато има 20-ина % шанс да си бременна освен ако гаджето ти не е някакво супер про, когато е към 5%.

бих желал да използвам темата, за да кажа на авторката че е тъ** пу**

кaктo и на другите които смятат че като си извадиш патока правиш нещо

научете се как се прави секс бе деца!

ако иска някой повече инфо:

http://www.google.com/search?q=coitu...992d741a331e48
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Вие ме убихте-едната пита кога ще има признаци-другата казва зависи при все различно-абеее момичееее-не може на 2рия ден вече да си с всички признаци-като не знаете,не говорете.И авторке доста си куха ,ддз,щом си се навила без си знаела какво ще стане,но все пак питаш-ееех -попитай гаджето си и ако е ,купи си ескапел
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на FuckedUp
    АЙДЕ ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС, БЕ, МАМА МУ ДА Е**..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Teст за бременност.

правите секс без презерватив "защото било по-яко", а въобще не осъзнавате, че така си осложнявате живота. Нищо няма да попречи, ако му нахлузиш един презерватив на половия му орган.
    Дори и да ти е казал, че ще те пази, това не означава, че ще се сдържи.
    Следващият път презерватив.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    статистически погледнато има 20-ина % шанс да си бременна освен ако гаджето ти не е някакво супер про, когато е към 5%.

бих желал да използвам темата, за да кажа на авторката че е тъ** пу**

кaктo и на другите които смятат че като си извадиш патока правиш нещо

научете се как се прави секс бе деца!

ако иска някой повече инфо:

http://www.google.com/search?q=coitu...992d741a331e48
    ти от wikipedia ли се научи да eбeш бе ?!
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ми ако ще и оттам да се е -по-добре отколкото без хич като простата авторка аман
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Teст за бременност.
    Докато дойде време за теста, ще е изтървала влака на спешната контрацепция.

Моме, не си била в цикъл или не си била в менструация? Елементарни понятия ми бъркате, при това неведнъж, но настоявате за моментни отговори! Сега боб или леща да хвърлям, а може би туршия, по въпросите кога ти е била последната редовна менструация и каква е продължителността на месечния ти цикъл?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

еми на 4-ти декември ми дойде, и ми е 3-4 дена ми е цикъла

Цитирай Първоначално написано от Zayzi
    Гадене,заъсняващ цикъл(т.е. с повече от месец),чувствителни и болезнени гърди...те признаците са много,при всеки са различни
    аз искам да питам,след колко време се появят тези признаци след акта?

По принцип не пиша удебелено, ама...

Много си зле, никакъв секс за тебе, егати!

Тест се прави 14 дни след акта или 1-вия, 2-рия ден след като закъснее цикъла бе....
    Което атоматично означава, че изтърваш 72-т часа за пиене на хапчето след секс.

От умни по-умни съвети се дават тука, затова всички са мега необразовани.

слушайте малко кре**ни такива. първо пораснете след тва ходете се е*ете наред и поне малко се образовайте. като не искате да забременявате не го правете бе мама му стара...
    иначе има вероятността момичето да забременее само когато е в овулация, което е 14 дни преди да й свърши цикъла (ако цикъла й е редовен) периода на овулация е д/г 1 денонощие и през този период дори момчето да не свърши пак има дори и малка вероятност момичето да забременее от предекулационната течност.
    Разбирам да сме в панти века да няма откъде да се научат някои работи, ама при положение че 90% от вас само седят пред компа по цял ден вземете малко да научите нещо а не само да се е*ете както ви дойде
    аман вече....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си