.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    И това е наполовина вярно.
    При тази възраст и не толкова постоянните хормони не е задължително овулацията да съвпада с 14-тия ден, ако последните пъти и е бил непостоянен цикъла

Иначе на теория е вярно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Само да попитам...аз че съм на 1 една мента на 1 съм ,но още ми работят функиите за грамотност..донякъде.Защо го поставяш под въпрос заглавието?! Все едно питаш:
    -Спешно искам отговор ?! Така ли?! Найстина ли го искам...Разбираш ли какво ти казвам

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Та ти непрекъснато си в цикъл това месечен цикъл не е менструация.. научете го!!

Кога за последно ти дойде?
    Ако предстои да ти идва скоро има вероятност да си бременна.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    По принцип не пиша удебелено, ама...

Много си зле, никакъв секс за тебе, егати!

Тест се прави 14 дни след акта или 1-вия, 2-рия ден след като закъснее цикъла бе....
    Което атоматично означава, че изтърваш 72-т часа за пиене на хапчето след секс.

От умни по-умни съвети се дават тука, затова всички са мега необразовани.
    Никъде не пише кога последно го е правила, може да е било преди седмица, две, месец. Ако се беше оточнила нямаше да напиша теста.

ззз

ЕСКАПЕЛ

Ходи първо на лекар, ама още утре свърши тая работа. Не взимай хапчета без лекар. Много бързо трябва да действаш.

33 лева е хапчето и ако участаковия ти не е на смяна ходи на частен. Приготви си около 70 лева

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Цените на прегледа при АГ и ескапел-а варират много.

Цитирай Първоначално написано от TedinCetyYy
    Цитирай Първоначално написано от Zayzi
    Гадене,заъсняващ цикъл(т.е. с повече от месец),чувствителни и болезнени гърди...те признаците са много,при всеки са различни
    аз искам да питам,след колко време се появят тези признаци след акта?
    Рзлично.

Цитирай Първоначално написано от petya1993
    еми на 4-ти декември ми дойде, и ми е 3-4 дена ми е цикъла
    petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?! -Много точно казано! (извинявам се на автора на този текст,нова сам в сайта и незнам още как да го копирам като хората но ще се науча )

абе вие днешните поколения сте направо ужас и наистина уж сте големите хакерчета а незнаете как и къде да търсите информация!Много правилно са ти казали всички които са писали по тази тема!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си