- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешно искам отговор?!?!
И това е наполовина вярно.
При тази възраст и не толкова постоянните хормони не е задължително овулацията да съвпада с 14-тия ден, ако последните пъти и е бил непостоянен цикъла
Иначе на теория е вярно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Само да попитам...аз че съм на 1 една мента на 1 съм ,но още ми работят функиите за грамотност..донякъде.Защо го поставяш под въпрос заглавието?! Все едно питаш:
-Спешно искам отговор ?! Така ли?! Найстина ли го искам...Разбираш ли какво ти казвам
Та ти непрекъснато си в цикълтова месечен цикъл не е менструация.. научете го!!
Кога за последно ти дойде?
Ако предстои да ти идва скоро има вероятност да си бременна.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Никъде не пише кога последно го е правила, може да е било преди седмица, две, месец. Ако се беше оточнила нямаше да напиша теста.Първоначално написано от MakeMeLaugh
ЕСКАПЕЛ
Ходи първо на лекар, ама още утре свърши тая работа. Не взимай хапчета без лекар. Много бързо трябва да действаш.
33 лева е хапчето и ако участаковия ти не е на смяна ходи на частен. Приготви си около 70 лева
^Цените на прегледа при АГ и ескапел-а варират много.
Рзлично.Първоначално написано от TedinCetyYy
petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?!Първоначално написано от petya1993
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?! -Много точно казано! (извинявам се на автора на този текст,нова сам в сайта и незнам още как да го копирам като хората но ще се науча)
абе вие днешните поколения сте направо ужас и наистина уж сте големите хакерчета а незнаете как и къде да търсите информация!Много правилно са ти казали всички които са писали по тази тема!!!![]()