.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    на моренцето

секс и екстаз и даскали....

я ми кажете дали сте чукали толкова силно,че момичето да забрави на кой свят е.
    Събирам мнения от всеки- мъже,мимчета,жени и момичета.
    А правили сте секс в училище? (аз да(в тоалетната))

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Да.Не.И какво общо имат даскалите?
    Слагай ключ направо
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    да (веднъж уви )

да
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Да.Не.И какво общо имат даскалите?
    Както винаги в целта
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Абе хора супер сте загубени.Как какво общо имат?! По математика как се минава с 3-ка бе Иначе само съм си мислел в даскало на малкия му харесва идеята ама аз смятам че е гадна.Да мирише на гадно,и там .....абе гадно си е реално погледнато (като това зависи от даскалото)

Град
    Във всяко даскало е брутално гнусно пък не знам

Голям фен Аватара на play23
    Абе в частните гимназии тоалетните са доста хубави

Град
    Пловдив
    Ами пообърквала съм се и особено ако изпитам и оргазъм през това време,имам усещането,че попадам в някакво друго измерение.А в даскало не съм правила секс,но няколко пъти са ме опипвали
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: секс и екстаз и даскали....

Цитирай Първоначално написано от Mareto
    я ми кажете дали сте чукали толкова силно,че момичето да забрави на кой свят е.
    Да, доста пъти. и?

Нещо не ме влече идеята за секс в даскало, още по-малко ме влечеше докато учех там.

Оффф абе тъпа идея.И наще кенефи не миришат и са чисти ама зощото съм у гимназия.Ама помислете за рисковете да го иба.То няма как да стане м/учасия за това в някой час.Да ама тогаз лелките почват чистят и в мъжка и в женска клозет.А ако момичето е от викащите смятай.Тъпа идея е.Един приятел живее на 50 метра.Ще го помоля ще ми даде ключ и така голямото м/учасие ще си свърша работата какво ще се занимавам с простотии..

Приятеля ми винаги така го прави, всеки път все едно за момент изгубвам съзнание направо
    а в даскалото - АБСУРД!
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mario95
    Оффф абе тъпа идея.И наще кенефи не миришат и са чисти ама зощото съм у гимназия.Ама помислете за рисковете да го иба.То няма как да стане м/учасия за това в някой час.Да ама тогаз лелките почват чистят и в мъжка и в женска клозет.А ако момичето е от викащите смятай.Тъпа идея е.Един приятел живее на 50 метра.Ще го помоля ще ми даде ключ и така голямото м/учасие ще си свърша работата какво ще се занимавам с простотии..
    ко речи

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Mario95
    ко речи

Няма голямо значение.Изках да се изразя по артистично Превод смятам че е тъпа идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си