- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс и екстаз и даскали....
я ми кажете дали сте чукали толкова силно,че момичето да забрави на кой свят е.
Събирам мнения от всеки- мъже,мимчета,жени и момичета.
А правили сте секс в училище? (аз да(в тоалетната))
Слагай ключ направоПървоначално написано от miminko
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
да (веднъж уви)
да
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Както винаги в целтаПървоначално написано от miminko
![]()
Абе хора супер сте загубени.Как какво общо имат?! По математика как се минава с 3-ка бе![]()
Иначе само съм си мислел в даскало на малкия му харесва идеята ама аз смятам че е гадна.Да мирише на гадно,и там .....абе гадно си е реално погледнато (като това зависи от даскалото)
Във всяко даскало е брутално гнусно пък не знам
Ами пообърквала съм се и особено ако изпитам и оргазъм през това време,имам усещането,че попадам в някакво друго измерение.А в даскало не съм правила секс,но няколко пъти са ме опипвали![]()
Fashion and Styling
Да, доста пъти. и?Първоначално написано от Mareto
Нещо не ме влече идеята за секс в даскало, още по-малко ме влечеше докато учех там.
Оффф абе тъпа идея.И наще кенефи не миришат и са чисти ама зощото съм у гимназия.Ама помислете за рисковете да го иба.То няма как да стане м/учасия за това в някой час.Да ама тогаз лелките почват чистят и в мъжка и в женска клозет.А ако момичето е от викащите смятай.Тъпа идея е.Един приятел живее на 50 метра.Ще го помоля ще ми даде ключ и така голямото м/учасие ще си свърша работата какво ще се занимавам с простотии..
Приятеля ми винаги така го прави, всеки път все едно за момент изгубвам съзнание направо![]()
![]()
![]()
а в даскалото - АБСУРД!
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
ко речиПървоначално написано от Mario95
Първоначално написано от britzy
![]()
Няма голямо значение.Изках да се изразя по артистичноПревод смятам че е тъпа идея
![]()