- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фондьотен за ежедневна употреба?
Весели празници като за начало.Искам да ми препоръчате някакъв евтин фдт за ежедневна употреба,искам да е лек и не много скъп.Бях се спряла на Ейвън..знам че козметиката им не е много качествена но имам и други марки фдт като Макс Фактор,Мейбълин,Лореал..но ми се струват много тежки и ги слагам само вечер.Имам чувството че наистина съм с някаква маска когато си сложа от тяхАфинитона го имам но и той ми се струва много тежък..моята кожа е нормална към суха
особенно лятото много се бели.Нямам много акне,от време на време ми излизат по 2-3 пъпчици и се махат но остават белези.Именно тези белези искам да прикрия..На Ейвън имат някакви по 10 лв..ако някой има отзиви за тях нека да сподели
Благодаря
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Погледни в темата за снимки с грим и виж последното ми мнение, иначе аз не смятам, че Ейвън са големите боклуци!
Този го видях намален на 12 лв..не съм го ползвала, но са ми казвали, че е хубав.По принцип не си купувай ефттин ФДТ никва файда няма...
http://www.proveri.bg/content/images...Foundation.jpg
аз съм с този и е много лек, въобще не си личи че имаш фдт
Да така си е не те забелязвам ахахахПървоначално написано от sunriise
![]()
Аз бих те посъветвала да си купиш някой качествен продукт , чрез който да предотвратиш появата дори и на тези две-три пъпчици , от които ти остават белези , за да не и тормозиш кожата със каквото й да е било останало. Да , за вечер понякога наистина се налага , но ежедневно не е нужно , според мен.![]()
Все пак ще ти препоръчам нещо и по темата , защото не си длъжна да ме слушаш.
Този на Буржоа не е тежък и мисля , че става за ежедневен :
Сещам се и за този на Манхатън , който също е сравнително лек :
Не бих пропусрала да похваля и този на Виши за суха кожа , но предполагам цената няма да те устройва.![]()
To infinity and beyond.
Прави сте,но не виждам значение да си взема по-скъп фдт само за няколко пъпчици..тоя на Манхатън го имам,много е тажък и много хубаво прикрива,но понякога цветът не ми съвпада с кожата..излгежда като нарисувано.За ежедневна употреба ми трябва понеже ми е кофти да изляза без фдт (нищо че в последно време излизам без) имам няколко тъмни петна на носа,брадичката..и стой смешноInfinity използваш ли някакви специални маски/кремове или каквото и да е срещу появата на пъпки? Като се замисля и това е решение.По-добре да не използвам всеки ден фдт,а да се грижа за кожата за да не се налага да слагам.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Използвам , да.
Прочети в темата на MegiBoOm там съм дала подробно описание.
To infinity and beyond.
А този фдт ба Боржуас колко струва, че ми стана интересно![]()
Bio Detox-a на bourjois е 21,50 май![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
На Ейвън има някакъв с лайка, имах си мостра в нас преди около месец и ми хареса. Лекичък е, идеално се слива с цвета на кожата.
Иначе не знам за вас, обаче на мен наистина ми се налага всекидневно да се мацам, понеже съм страшно, ама страшно бледа, имам ужасни сенки и бузите ми редовно са червени. Лятото нещата се поприкриват, защото хващам тен, но през зимата ми е наложително, за да приличам що-годе на човек.
Аз ползвам Max Factor Second Skin Fondation, обаче до сега нито ми се е струвал тежък, нито ми е правил някакви проблеми през лятото. Аз лично съм с 2-те ръце за този фдт. Не знам другите какво мислят.
Аз в момента се чудя за този с лайката.Иначе определено през зимата и моите бузи са ужасно червени (не само сутринПървоначално написано от mArMaLaDkA
) и очите ми са някакви подпухнали и сини..все едно някой ме е бил
Абе на вампир си мязам
А примерно като излизам следобед няма как да сложа супер тежък фдт и да мязам на леличка,но няма как и да изляза подпухнала,червена,бледа,с петна по кожата и т.нт
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ако ще прикриваш 2-3 пъпчици защо не си вземеш коректор ?
Имам,2 или 3.Не ми вършат работа.Единият е Ейвън,другият орифлейм а 3тият май Афинитон.Искам кожата ми е да е еднаква навсякъде,не да има тук червено,там бяло![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Кажете още някой нямам възможност от повече от 10 лева да си позволя.![]()
Първоначално написано от spopi
Аз имам тоя на Манхатан .. аз като си го купувам това лято беше 11 лв..
А някой би ли ми казал как например си слагате фндт (с четка, с пръсти )
Иии преди да са мацате с фндт слагате ли си нещо..крем едно друго![]()
Аз лично слагам обикновен крем за лице и мацам фдт с пръсти..и с четка съм пробвала ама...нещо не ми се получава![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аха .. а може ли някой да ми каже от къде мога да си купя такава четка и колко долу горе струва![]()
По-горе някой беше писал да си взема Афинитон.Още в началото казах не го имам и не ми харесва![]()
иначе съм виждала фдт на Ейвън самия с такава четка,също на Боржуа
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Е ти хем искаш да ти прикрие петната и да ти изравни тена, хем да не е покривен и тежък. Изключено е просто...няма как фон дьо тен-ът да е лек, не много покривен, незабележим и в същия момент перфектно да се слива и да изравнява тена на кожата.
Aми нещо лееееко и обикновенно.Не като маскаКолкото да прикрие няколко петънца.Всички фондьотени които съм имала до сега са тежки и много изсушават кожата ми.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.