.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 145

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Титинка,специално теб искам да попитам нещо..
    Днес си взех маслото за нокти на Икаров..абе слагам слагам не изсъхва?? ноктите ми стоят от час и нещо мазни..не попива ли тва нещо? много е дразнещо....
    Абсолютно същото е и при мен, но то нали пише след около 20 минути да се забърше? И аз като минат 20 минути леко го забърсвам и така

А иначе имам въпрос. Счупи ми се единият нокът и понеже на маслото пише да се използва по един път на ден или няколко пъти в седмицата, ако например слагам по няколко пъти на ден само на счупения нокът дали ще има някакъв бърз ефект?? xD
    За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Значи с маслото се стои 20мин.то не изсъхва,стои мазно докато не го махнеш.Като минат 20мин. почваш нокът по нокът да разтъркваш,все едно му правиш масаж,така по 30-40 секунди всеки един.И след това може да ги забършеш с мека кърпичка.Не трябва да си миеш ръцете поне 1 час след употребата му,за да има ефект.А ако искаш да се лакираш веднага,тогава като ги масажираш после ги избърсваш много добре,и отстрани в каналчетата,и тогава се лакирваш.

I ♥ machoka Супер фен
    Трябва да има ефект,пробвай може на ден да слагаш по 3 пъти,но по малко..аз така бих направила
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Пловдив
    На Икаров маслото може да се слага не повече от 2 пъти на ден.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    днес си правих това с пипера иии със солената вoда и него и ще се намажа с йод ...само не знам колко често трябва да се правят тези 'процедури'
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

I ♥ machoka Супер фен
    Ми прави ги на 1 седмица? аз така правя
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

тези четки ги има в магаизна до нас

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Ми прави ги на 1 седмица? аз така правя
    аз мислих всеки ден... поне йода и солта
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

I ♥ machoka Супер фен
    Ако слагаш всеки ден йод ноктите ще останат кафеви поне 1 месец..

Иначе за солта съм съгласна аз го правих 3 дни подред и незнайно как ноктите ми станаха наистина много по-твърди и пораснаха повечко но може и да съм си въобразила...
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Страхотна тема.Според мен трябва да стане важна, защото има много информация и би могла да е полезна!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa

След това спрях с тоя заздравител и си взех пак на Перфект само че лилавия Активно лечение се казва.Той е и за спиране на цепешите се нокти,заздравява и ускорява растежа им.Слагам и от него два пласта отдолу и после какъвто лак искаш и най-отгоре слагам пак на Перфект зеления 3в1 се казва.

Между другото пролетта си мажех ноктите с кремчето на Биотрейд МАКСИ,той е за цепещи се и чупещи се нокти,и чесно казано много ми се заздравиха ноктите оттогава.Ползва се 1 месец,всеки ден по 2 пъти мажеш самия нокът и кожата около него,и втриваш,след това не трябва да си миеш поне 1 час ръцете.
    Хей, наистина ли има ефект ако слагам лак върху лилавия заздравител? Че мразя да съм без лак.
    Кремчето Макси може ли да се нанася върху/около лакиран нокът или няма смисъл?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

След това спрях с тоя заздравител и си взех пак на Перфект само че лилавия Активно лечение се казва.Той е и за спиране на цепешите се нокти,заздравява и ускорява растежа им.Слагам и от него два пласта отдолу и после какъвто лак искаш и най-отгоре слагам пак на Перфект зеления 3в1 се казва.

Между другото пролетта си мажех ноктите с кремчето на Биотрейд МАКСИ,той е за цепещи се и чупещи се нокти,и чесно казано много ми се заздравиха ноктите оттогава.Ползва се 1 месец,всеки ден по 2 пъти мажеш самия нокът и кожата около него,и втриваш,след това не трябва да си миеш поне 1 час ръцете.
    Хей, наистина ли има ефект ако слагам лак върху лилавия заздравител? Че мразя да съм без лак.
    Кремчето Макси може ли да се нанася върху/около лакиран нокът или няма смисъл?
    Лак върху лилавия заздравител на Перфект може да слагаш,но ако ползваш кремчето Макси,не трябва да слагаш никакъв лак нито заздравител 1 месец.

^ да, аз мога да ти кажа, че винаги съм така и пак си действа.Мацай лак отгоре, няма проблем

Град
    Пловдив
    Имам нови снимки на ноктите ми с декорации ама usb-то ми не действа нещо и нз кога ще ги кача,за да ви ги покажа.

Град
    Пловдив
    Ето и малко снимки от мен,от последните няколко дни как ми бяха ноктите.

http://prikachi.com/images/511/2832511f.jpg

http://prikachi.com/images/512/2832512J.jpg

http://prikachi.com/images/514/2832514v.jpg

Сега съм с това розовото изкрящото,макар че тея черни черти мн не ми харесаха как се получиха,ама няма да го трия,че не ми се занимава.

anonymous708973
    Guest
    Точиците на втория маникюр как ги направи?
    Гледах един уред за точки, ама 20 лв не ми се дават нещо...

Град
    Пловдив
    О аз ги правя с клечка за зъби.

anonymous708973
    Guest
    Ох, аз като пробвам, взимам огромно количество лак и като го сложа на нокътя, в профил е като купчинка

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сега съм с това розовото изкрящото,макар че тея черни черти мн не ми харесаха как се получиха,ама няма да го трия,че не ми се занимава.
    Вталяваш се прекалено. Лакът и декорацията са много ефектни.
    Би ли ми казала марката и номера на розовия лак?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Ето и малко снимки от мен,от последните няколко дни как ми бяха ноктите.

http://prikachi.com/images/511/2832511f.jpg

http://prikachi.com/images/512/2832512J.jpg

http://prikachi.com/images/514/2832514v.jpg

tiitinka , ще ми кажеш ли номера и марката на първия лак, уникален е

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    а иначе по темата - мойте нокти ги режа с една специална нокторезачка ,която ги реже в правоъгълна форма,изпилявам малко връхчетата,ако е необходимо.Преди да се лакирам , задължително слагам основа.Понякога си слагам само 3 в 1 на перфект или калциев гел

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Пловдив
    kalpazanka лакът е на Golden rose fantastic color номер 08.

POLLINA лакът е на Rimmel london I love lasting finish номер 195.

Супер фен Аватара на katericArofl
    точките се получават мн добре с клечка за зъби.. сипваш с четчицата 1 по-голямушка капка върху лист или др повърхност, топваш върха на клечака и правиш точки.
    п.п. лакът трябва да е по-течен, защото ако е гъст се разточва и става гадно.

Точици стават много лесно с почти всичко. С игла, с тези фуркети това са ако някой не се сеща. С тях става дори по-хубаво. Аз си правя големи точки и с молив, който се е счупил отпред.
    За здрави нокти единствено знам, че трябва винаги да си с лак, защото се добавя допълнителен слой към ноктите ти и ги предпазва и изпилване със стъклена пила. Иначе трябва да се пазиш от много вода, ако миеш чиниите, аз лично винаги си закачам ноктите в косата.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Град
    Пловдив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си