- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктите и всичко за тях!
titinkaa ноктите са супер!
http://beautycosmetic.biz/isadora-is...ls-p-4893.html
някой да е ползвал това?
Мн полезна тема мерси. Нямам проблеми с нервната система, въпреки че имам линии по ноктите![]()
обаче много бавно ми растат
аа кожичките просто не мога да спра да ги чопля
Единственото, което харесвам в ноктите си е че имам голяма плочка
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#8284372 виж тази тема назад (2-3-4 страници ) обсъждахме тези лаковеПървоначално написано от hugelipsskinyhips
![]()
Hostis Honori Invidia
Сиско,честит рожден ден с малко закъснение,пожелавам ти всичко най-хубаво!![]()
Знам че тук не му е мястото,ама сега се сетих
![]()
Тоя лак на Исадора ли какво е там,една приятелка го имаше..готино се получаваше![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
хихи мерси мерсиПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
Относно лаковете на Isadora ..има и евтина имитация на тези лакове ..комплект на perfect май беше)
Hostis Honori Invidia
На мен са ми казвали, че няма... и аз исках така, ама нъц.
Аз ще си взема лилавия на пърфект и ще го ползвам като основа 3 седмици и ще видим![]()
Има ефект,аз точно така се лакирвам.Т.е. маже се с маслото стоя 20мин. и после масажирам нокътя и кожата отстрани,забърсвам ги с мека кърпичка,аз ползвам такава от очила,и след това се лакирвам,но ги забърши добре.Първоначално написано от miminko
ей някой ако си слага йод на ноктите,кажете колко често трябва,за да има ефект![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз казах и по-горе на 1 седмица по 1 път,понеже остават видни кафеви следи по ноктите.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Днес ще си правя маската с червения пипер.
Титка,как се правеше тва с червеният пипер може да опитам..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^Маска за растеж на ноктите...
Маска с червен пипер за укрепване и стимулиране растежа на ноктите. Смесете половин чаена лъжица червен пипер, 10 капки гореща вода и една чаена лъжичка мазен крем. Оставете сместа 10 минути на водна баня, след това охладете. Втрийте получената смес в ноктите си и оставете да постоят 20 минути. Отмийсте. Процедурата може да бъде повторена след месец.
Днес се направих така...
http://prikachi.com/images/226/2844226x.jpg
аз си я правих ама не забелязвам ефектПървоначално написано от titinkaa
^А да те питам,не ти ли се боядисаха ноктите от червения пипер?!
малко,ама аз си бях в къщи и след 1,2 миене на ръцете всичко беше окейПървоначално написано от titinkaa
^Аха ок,значи и аз ще си ги намажа,че единствено това ме спря.
Открих, че вкъщи имам кремчето Макси на Биотрейд![]()
Не разбрах как да го нанасям. На нелакирани нокти и после да го забърша ли?
Кремчето се ползва 1 месец,като през това време не трябва да се лакирваш.Мажеш си самия нокът и кожата около него и почваш да разтриваш да попие,и после не трябва поне 1 час да си миеш ръцете,щото няма да има ефект.Първоначално написано от PinkPan7her
От маската с червения пипер съм много доволна.![]()
И какъв точно беше ефекта (при теб, то все още е рано да се каже, но все пак, щом си доволна) ..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
При мен ефекта беше,че започнаха да растат по-бързо.
Момичета наистина ли е по-добре пиленето да става само на едната посока ? И коя пила е по-подходяща: стъклената или картонената ?
^Да,пиленето трябва да е от края към вътрешността.Аз мойте ги пиля първо в единия ъгъл,после от другия ъгъл и накрая посредата,и нямам проблеми с ноктите.А колкото до пилата кристалната(стъклена) е най-добре,аз имам на Перфект и откакто я ползвам ноктите ми значително рядко се цепят,а преди с другите пили,нямаше нокът който да не ми се е цепнал,и следователно лесно ми се чупеха.